SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10. MUFF Onur Ödülleri ve Finalist Filmler Açıklandı

0
Güncellendi - 2021-12-02 02:55:08
10. MUFF Onur Ödülleri ve Finalist Filmler Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

10- 14 Aralık günleri arasında gerçekleştirilecek olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin (MUFF) “Yaşam Boyu Onur Ödülü” Selma Güneri ve Turgay Tanülkü’ye verilecek. Ayrıca, Ulusal Uzun Metraj, Ulusal Kısa Metraj ve Ulusal Belgesel Finalist Filmleri de belli oldu.

Yönetimi ve organizasyonu Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali 10-14 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak.

-6 ödül verilecek, Onur Ödülü Selma  Güneri ve Turgay Tanülkü’ye…
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Valiliği’nin de destek verdiği 10. Malatya Uluslararası Film Festivalinde verilecek olan özel ödüllerin takdil edileceği sinema emektarlarının isimleri şu şekilde açıklandı:

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali Yaşam Boyu Onur Ödülü; Türk Sinemasında 50. yılını deviren, ‘’Yeşilçam bizim için büyük bir okuldu.” diyerek, müzik dolu bir evden şarkılar söyleyip, bu günlere gelen büyük sanatçı Selma Güneri’ye,

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali Yaşam Boyu Onur Ödülü; Meslek hayatı boyunca oynadığı, canlandırdığı ve seslendirdiği karakterlerle gönüllere taht kuran büyük usta Turgay Tanülkü’ye,

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali, Sinemanın Olmazsa Olmazları Ödülü, Oyuncu Emine Gülsüm Göznümer’e,

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali, Sinema Emek Ödülü, Sanat Yönetmeni Sırma Bradley’e,

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali, Sinema Emek Ödülü, Işık Şefi Metin Devrim’e,

– 10. Malatya Uluslararası Film Festivali, Türk Sinemasına Katkı Ödülü, Yapımcı ve Dağıtımcı Şükrü Avşar’a takdim edilecektir.”

-Finalist filmler açıklandı
10. Malatya Uluslararası Film Festivalinde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Belgesel Film Yarışması ve Ulusal Kısa Metraj Film Yarışmasında finale kalan 10’ar filmin isimleri de açıklandı.

10. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Finalist filmleri:
Ali’nin Tabiatı, Bembeyaz, Bir Düş Gördüm, Çatlak, İçimdeki Kahraman, İki Şafak Arasında, Koridor, Kumbara, Lacivert Gece ve Sardunya

10. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Kısa Metraj Finalist Filmleri:
Anne, Aynı Gecenin Laciverti, Bir Nehir Kıyısında, Biz Susunca ve Brigitte Bardot, Headshot, Kaya, Konuşma, Meryem ve Şin adlı filmler olarak açıklandı.

10. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Belgesel Finalist Filmleri:
Acı ve Tatlı, Bir Ömür Anadolu, Bizim İçin, Buzkıran, Evvel Zaman İçinde Kalbur Aramak, Gonca Yörüğün Tohumları, Heyamola, Kirve “Avşarlar”, Yusuf ve Yüzyıldır Açılmamış Mektuplar.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız