SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öyle de Bir Huyu Yoktu Ama!.

0
Güncellendi - 2021-12-08 18:36:26
Öyle de Bir Huyu Yoktu Ama!.
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyaretine katılan ve bu ziyarette kendisiyle tokalaşmak isteyen Katar Emirinin elini havada bırakarak, göğüs selamıyla yetinen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın bu davranışı basında ve sosyal medyada tartışma konusu olurken, Çalık'ın erkeklerle tokalaşmamak gibi bir tavrının olmadığı Malatya'daki ziyaretlerinden biliniyor.

Çalık, yıllar önce umreye gidip başörtüsü takmaya başlamasına karşın, Malatya'daki gezilerinde erkeklerle ziyaretlerde ve toplantılarda sık sık bir araya geliyor, ellerini sıkıyordu. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin tokalaşmak için uzattığı eli havada bırakan Çalık, bu ana ilişkin görüntülerin kamuoyuna yansıması ve yankı bulmasından sonra "Türkiye açısından önemli bir ziyaret. Bu polemiğin ziyaretin önüne geçmesini istemem. Pandemi dolayısıyla alışkanlık elimi uzatmadım, olay bundan ibaret” açıklamasını yapmıştı.

Çalık daha önce tokalaşırken, koronavirüs salgınından sonra erkeklerle 'yumruk tokası' yapmaya başlamış, salgının arttığı dönemde ise göğüs selamını tercih etmiş, buna ilişkin görüntüler de yayınlanmıştı.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Milletvekili Çalık'ın, Malatya gezileri sırasında erkeklerle tokalaşması ve salgından sonra da bunu 'tedbiren' yumruk tokasına dönüştürdüğünü yansıtan görüntüler.. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • klm (2 yıl önce)
    Yanlış anlaşılmış, Öznur hanım yabancı erkeklerin elini sıkmaz...?!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zibetra (2 yıl önce)
    Güzel bir haber olmuş. Başlık da keyifli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Katara gidecek ve şeyhin elini sıkacak öylemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Çalık hanım 18 oy benim ailemde oy yok .yandaşlık yaptığına hep şahit oluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Siyasetçi olduğu buradan anlaşılıyor zaten. Nabza göre şerbet. Ancak bir insan ya olduğu gibi görünmeli, ya da göründüğü gibi olmalıdır. Eğri büğrü değil dosdoğru olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (2 yıl önce)
    Neden malatyamızdan dışişleri bakanı çıkmasın bence olur malatyamızın gururu varol
    0
    0
    Yanıtla
  • evet dış işleri bakanı olsa aşı sıkıntısı çekmezdik.eczacı ya kendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama kimse duymadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey şanlı kaya doğalgaz büyük ihtimalle 2025 yılında gelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten mi, bu bilginin kaynağı güvenilir mi cidden
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Aksa (2 yıl önce)Aksa isimli kullanıcı yorumuna
    2023 de çıkardığımız kendi gazımızdan vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKSA doğalgaz: şanlıkaya bölgesine ÇED ve etüd raporları yapılmaya başlanılmış olup adana üzerinden boru döşenmeye başlanılmıştır. müjdemizi isteriz...2030 yılında gazınızı vermeye başlıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlıkayanın nüfusu çok az oraya gelmez bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Ayet-i kerimede Cenâb-ı Hak şöyle buyuruyor: “Biz bu kitabı sana gerçeğin bilgisi olarak indirdik. Öyleyse samimi bir inanç ve bağlılık göstererek sadece Allah’a kulluk et." / Zümer, 39/2.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    :)))) . Söz bitti. Gülme zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhittin (2 yıl önce)
    Bu olanlara sasirmayin sevgili arkadaslar! Bu cok ileri görüslü (!) malatyali siyasetci hanimefendi nerede nasil davranacagini cok iyi bildigi icin nabza göre serbet tutuyor! Siz bunlari nasil yediniz onun derdine düsün
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    haksızlık karşısında bu steye yorum yapan biri olarak diyorum ki malatyaspor teknik direktörü 2017 yılında malatyadan ayrıldı bu fotoğrafı bence koymamalıydınız.o dönem pandemi yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • murtaza (2 yıl önce)
    konjöktür neyi gerektiriyorsa onu yapan siyasi geleneğimiz :)))
    0
    0
    Yanıtla