SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Okullar Arası Yüzme Yarışları Sona Erdi

0
Güncellendi - 2021-12-08 21:49:38
Malatya Okullar Arası Yüzme Yarışları Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen okullar arası yüzme yarışları sona erdi.

Merkez Spor Kompleksi içerisinde yer alan olimpik yüzme havuzunda düzenlenen yarışlara 17 okuldan 26'sı kız toplam 70 sporcu katıldı.

Yarışlarda sporcular, 50 metre serbest, 100 metre serbest, 50 metre kelebek, 100 metre kelebek, 200 metre kelebek, 50 metre kurbağalama, 100 metre kurbağalama, 200 metre kurbağalama, 50 metre sırt, 100 metre sırt, 200 metre sırt kategorilerinde mücadele etti.

Erkeklerde Özel Malatya Hamle Koleji birinci, Özel Malatya Teknokent Koleji ikinci ve Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi üçüncü olurken, bayanlarda Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi birinci, Kolukısa Anadolu Lisesi ikinci ve Özel Malatya Teknokent Koleji üçüncülüğü aldı.

Yarışlar sonunda dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi.

Yarışlar sonunda erkeklerde ve bayanlarda takım halinde birinci olanlar, Malatya'yı grup müsabakalarında temsil edecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Okul sporlarında artık yarışmanın hiçbir anlamı kalmadı.sebebi özel okulların malatyadaki kulüplerdeki lisanslı sporcuları burslu(ücretsiz kayıt) şekilde kapmalarız(kayıt) bütün branşlarda bu olay gerçekleşti bu yıl kupaların yüzde 90nı özel okullara gitti.devlet okullarında çoçuğunuz takımda ise kesinlikle izin vermeyin bu haksızlıkları en azından görmezler... özel okullar tıp vb alanlarda reklamlarını yapamıyorlar spora el attılar ve sağlam el attılar.
    0
    0
    Yanıtla