SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez de Adalet Bakanı Fotoğrafıyla mı?!.

0
Güncellendi - 2021-12-31 16:58:04
Bu Kez de Adalet Bakanı Fotoğrafıyla mı?!.
A- A+ PAYLAŞ

KENDİSİ AYRI, KOCASI AYRI PAYLAŞTI.. Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ), üniversiteyi yasa ve yönetmelikler dışındaki kişisel yöntemleriyle, üniversiteyle hiçbir bağlantısı bulunmayan kocası ile birlikte yönetmek, usulsüz iş ve işlemleri nedeniyle sık sık haber konusu olan rektörü Aysun Bay Karabulut'un, hakkındaki haberlere ve iddialara, savcılıklara ve mahkemelere intikal eden konular nedeniyle, üniversite rektörü sıfatını kullanarak, Ankara'da üst düzey devlet görevlilerine sıkça yaptığı ve 'nüfuz suistimali- istismarı ile baskı oluşturma' amaçlı olduğu değerlendirmesi yapılan ziyaretlerinin sonuncusunu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e yapması dikkat çekti.

malatyahaber.com'un da aralarında bulunduğu basın kuruluşlarının yanı sıra haksız iş ve işlemleri nedeniyle sıkça dava konusu olan rektör, 'üniversiteyle ilgili konuları görüşmek' iddiasıyla yaptığı ziyaretleri bu ziyaretleri sosyal medyasında paylaşırken, rektör eşi olmaktan başka hiçbir sıfatı olmayan kocası Ercan Karabulut'un da Adalet Bakanı ziyaretine katılması ve bakanla tek çektirdiği fotoğrafı kendi sosyal medyasında paylaşması da gözden kaçmadı.

Bilindiği gibi, Gazeteci Burhan Karaduman, 29 Ekim'de Kernek'te Cumhuriyet Bayramı kutlaması ve meydan açılışı töreninde uğradığı saldırının ardından, olayın azmettiricilerinden biri olarak Ercan Karabulut'un adını vermişti. Karabulut, bu saldırıdan kısa bir süre önce, sosyal medya hesabından, sitesindeki haberler nedeniyle Karaduman'ı hedef aldığı değerlenen ağır küfür ve hakaret içeren paylaşım yapmış, daha sonra bunu kaldırmış, bir süre sonra da saldırı gerçekleşmişti. Karaduman'ın azmettirici olarak adını verdiği rektörün kocası, kendisiyle ilgili azmettirme iddiası nedeniyle savcılıkta verdiği ifadede olayla ilgisinin bulunmadığını söylemişti. Karaduman'ın, aynı olayda adını verdiği üniversite işçileriden U.Ç. de, yine verdiği ifadede, olayla ilgisinin bulunmadığını, Ercan Karabulut'u da daha önceden köpeğinin veterineri olması nedeniyle tanıdığını söylemişti.

Üniversite rektörlüğüne atandığı 3 yıldaki zenginleşmesi, edindiği mal varlığıyla da haber konusu olan Aysun Bay Karabulut, bu konudaki haberlere sadece erişim yasağı geçirme çabası göstermiş, bu durumu bugüne kadar suç duyurusu ve dava konusu haline getirmemeyi tercih etmiş, mal varlığındaki aşırı artış iddialarına ise yanıt verememişti.

Üniversitenin rektörünün, hakkındaki haberlerle ilgili dava açmak ve haberleri yasaklatmak için İstanbul'da tuttuğu Avukat Devrim Nur Kayabalı da, geçtiğimiz haftalarda Malatya'ya gelmiş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı ziyaretiyle ilgili sosyal medyasında paylaşım yapmış, ancak ilgililerden gelen tepki üzerine bu paylaşımı kısa sürede kaldırmıştı.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Rektör ile kocası, Adalet Bakanı Gül'e yaptıkları ziyareti, 31 Aralık Cuma günü sosyal medya hesaplarından paylaştılar, 'nüfuz suistimali' ve ilgili kamu görevlilerinin yanı sıra üniversite personeline yönelik baskı oluşturma amaçlı olduğu değerlendirilen paylaşımlara bir yenisini eklediler.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 yıl önce)
    Görmekten ,duymaktan ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Iyide şikayette bulunun varsa belgeniz bilginiz çatır çatır. Hep kuru söylem, malatya haber bence sizde algı yapmaktan öteye gidemiyosunuz. Ankaraya gidin kocasının okuluna sorun bakalım bu adam kendi okulundan çok niye burda. Yok icraliklardi servetlerine servet kattılar, belge nerde belge. Laffff. Önümüze haber diye sunuyosunuz ama delil nerde belge nerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Dayısı olmayanlara allah yardım etsin. KPSS de birinci olan, 90-95 puan alarak derece yapanları mülâkat ile eleyenleri Allah'a havale ediyorum. Bu memlekette hak yemek adet oldu. Yolsuzluk, hırsızlık yapanlar ağa bey oldu. Nasıl bir devire denk geldik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sinirli (2 yıl önce)
    Akademik camianın siyasi bir paylaşım yapması bence doğru değil ne olursa olsun bağımsız olduğunu göstermeliler, kesinlikle bu üniversite elden geçirilmeli bence, bunca yorum, bunca yazı ayrıca boşuna, yaptırım yok, hesap soran yok, keyfe keder at istediği gibi koşturuyor, sırf bu bir yıl içinde olan hesap sormama yüzünden iktidar bence çok oy kaybedecek, ben bıktım abi bu tür yaranmacı zihniyetten bıktım, kayırmadan bıktım, adamcılık, solculuk, sağcılık, alevilik, sunnilik, bıktım bıktım bıktım, 2022 yılı cidden artık bağımsız eğitimi, bilgisi ile biryerlere gelen insanların hakkettiği bir yıl olsun inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tam bir rezalet
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Rezillik be bu kadar kayırmacılık Neredesin adalet
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Malatyamızın kaderi bu mobbing ci olmamalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Sayin cumhurbaşkanınızın bu durumlardan haberi olmaz olsa inanın bunları bir dakika bu makamda tutmaz. Reisin twitter hesabıma şikayet edin bakın noluyor buralara yazmak eleştirmek boş
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Üniversitenin yolsuzlukla usulsuzluklerle her gün yeni bir skandallarıyla gündeme gelen yöneticilerini eleştiren yorumlara karşı zavallı tipler harekete geçirilmiş. Skandalları aldatmacaları siyasetci bakan fotoğraflarını kullanarak örtbas etmeye çalışanların adamları şimdi de skandalların kahramanlarını eleştiren yorumlara dadanmışlar beğenmedik butonunu işaretleyerek kendilerince algı yaratmaya çalışıyorlar. Tamda bunlardan beklenecek şeyler. Ne yani 3 senede villalar arabalar kanunsuzca yapılan işler adahletsizlikler baskılar keyfi yönetme ve daha bir sürü yolsuzluğa usulsuzluğe karşı çıkanları mı hedef aldı bunlar şimdide? Beyin kapasitenhle değil başka marifetlerinle bir yere gelen intihalcılardan başka ne beklenir. Kapasite ancak bu kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni44 (2 yıl önce)
    Allah ım sen bunları başımızdan defeyle. Bu şehrin kaderi bunlar olmamalı. Bu şehrin insanı bunları hak etmiyor. Bu memleketimiz için yeni yıl duasıdır. Memleket imize bol bol rahmetini ver. Memleket imizi düzgün, dürüst, liyakat li, Allah korkusu olanlarla iştigal eyle. Bunlardan memleket tinizin kurtar. Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Bakalım ablası gidince orada kalabilecekmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (2 yıl önce)
    Malatya halkının bunlardan artık midesi bulandı, Malatya halkı en güzel cevabı sandıkta verecek o çektşrdiğiniz resimler boşa gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    Kıymetli Malatya haber muhabirleri, sizden rica ediyorum lütfen rektör hanım ve ailesiyle uğraşmayı bırakalım. Elinizdeki medya gücünü tek taraflı, eksik, yanlış bilgilerle bir bilim insanının itibarını zedeleyecek ölçüde acımasızca kullanmanızı şiddetle kınıyorum. Ben rektör hanımı tanımam bilmem ama Malatya mızın bir değeri olduğu yaptığı bilimsel etkinliklerden kendini gösteriyor. Durmadan hanımefendiyi hedef almanızın basın etiğine yakışmadığını ve aklı başında Malatyalıları rahatsız ettiğini ifade etmek istiyorum. Eğer aranızda başka hikayeler varsa hakkınızı mahkemeler önünde aramanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben daha rahatsizlik hisseden namuslu duzgun bir insan gormedim. Bu kişi siradan bir kişi degil maasi ve elinin altindaki imkanlar devlet tarafindan verilen biri... Bu imkanların nasıl ve ne sekilde kullanildigindan Akli basinda ki Malatyalilar, vatansever insanlar oldukca rahatsiz. Skandallar ortada zaten ki kendisi de çıkıp bu iddialar yalan diyemiyor. Algıcılar hadi baska kapiya !
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Yıldırım (2 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bilim insanı derken Prof Dr lütfen araştırılsın sayın Gözükara bu vebal sana ait. Bu dünyada değilse de ahirette hesabını vereceksin. Hakkım helal değil sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Inonuden ayrildiktan sonra bilmsel olarak 50 sene geriye gitti.ordaki profosör hocalara sor istersen onlar açiklar sadece reklam yapiyor baska icraati yok .üretim yeriyken tüketim yerine döndü eski bir personel olarak söylüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Chp Malatya millet vekili var bitane ayda bir çıkıp bildiğimiz konuları geveleyip duruyor .Neden bu konuları meclise taşımıyor ? Neden sadece malatyahaber gerçekleri aydınlığa kavuşturuyor ? Ayrıca sizi gerçekten tebrik ediyorum malatyahaber ailesi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şule (2 yıl önce)
    Gerçekten artık insan diyecek kelime bulamıyor. Kelimeler düğümleniyor. Hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm AKP döneminde yaşanan şu şeyler Türkiye tarihinde görülmemiş duyulmamış şeyler. Bu Malatya Turgut Özal Üniversitesinde bunca olan şeyin bunca olan rezilliğin haberleri çıkıyor ya bir ALLAH ın kulumu çıkıp demez ki bu nedir ablacım bu ne rezilliktir. Bu üniversitede sadece dışarıdan bir vatandaş olarak duyduğumuz çıkan haberlerle okuduğumuz gördüğümüz başlıklardan yola çıkarak vakıf olduğumuz vukuatlar, isimler, olaylar silsilesine istinaden bir vatandaş olarak sormak istiyorum : 1- Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörünün keyfi yönetim anlayışı . Memurların keyfi durumlara göre oradan oraya sürgün edilmesi gibi bir durumdan bahsediliyor peki bu rektör hiç mi DMK bilmez hiç mi kanun , üniversite yönetmeliği bilmez bir memura kanun dışı bir şeyi imzalatmak adına dayatamayacağını veyahut keyfi olarak yer değişikliği yapamayacağını 2- Onlarca kişi ve kurum ile mahkemelik şu anda bu kurum peki hiç mi bi durup sorulmaz yahu bu nedir böyle onlarca davamız var mahkemelerde hadi biri hatalı ikisi hatalı e onlarca kişi hatalı da biz mi hatasızız haklıyız . 3- En az 10 tane rektör yardımcısı ve tam 4 kez genel sekreter değişmesi (ki nerede görülmüş bişey bu ) soruyorum bir üniversitede ki henüz 3. yılı 10 tane rektör yardımcısı nasıl değişebiliyor 4 tane genel sekreter değişmesi ne demek peki bu derece sıklık yaşanmasının sebebi ne demek ki ortada yanlış giden ( yanlış kelimesi az kalır ) extrem durumlar mevcut 4-Genel sekreterliğe en son getirilen ismin valilikte daha önce kademe ilerleme cezası aldığının haberleri çıktı peki kademe ilerleme cezası alan biri kanunen daire başkanı dahi olamaz iken nasıl oluyor da genel sekreter olabiliyor ? Veyahut devletin asli bir kurumu olan valilikte böyle ceza alan biri nasıl oluyor da devletin başka bir kurumunda genel sekreter olabiliyor neden hangi amaç ve çıkarlar uğruna ? 5- Temizlikçi olan biri nasıl öğretim görevlisi olabiliyor bu isim akademisyen olabilecek hangi vasıfları ve şartları taşıyor . İsminin Ezgi B. olduğu söylenen bu kişiden neden bu kadar bahsediliyor bu isim nasıl olabiliyor da birçok kişiyi işe aldırabiliyor istediği her şeyi bir rektöre yaptırabiliyor . Allah ım aklım almıyor . 6- Bu sürekli haberlere konu olan ve yapılan haberlerin altındaki yorumlarda bahsedilen Serdar Toy kim ve Üniversite ile bağlantısı ne ? Ne şirketinden bahsediliyor Ercan Karabulut denilmiş Ercan Karabulut ile bağlantısı ne ki ? Hımmm çok ilginç. 7- Ulusal gazetelerde dahi paylaşılan rektör olduktan sonra zenginleşme durumu . Haberde tapulara faturalara dek paylaşılmış bu nasıl olabilir nasıl olur da tapulara dek resmi ve somut belgeler ile paylaşılabilir üstelik ulusal gazetelerde dahi peki buna rağmen nasıl olur da bu insanlar hala Ankara da onla bunla fotoğraf çekebilir nasıl olur da bir Allah ın kulu hesap sormaz nedir bu tapular belgeler diye 8- Bu rektörün eşi olan kişi neden sürekli bu üniversitenin içinde hangi hak ve vasıfla neden sürekli üniversitenin protokolünde yer alır bu kişi nasıl olur da üniversitenin içinde olur sürekli burası bir kamu kurumu değil de bir aile şirketi mi biz mi bilmiyoruz acaba ? Merak ettiğimden soruyorum ? 9- Türkiye’de nerede görülmüş bir üniversite rektörünün sürekli Ankara’ya giderek Bakan vb isimlerle fotoğraf çektirdiği . Burası bir bilim yuvası rektörün siyasi isimlerle fotoğraf çektirmesi ne alaka bunun amacı aslında çooook açık değil mi yani bir Allah ın kulu bu kadına demiyor mu ablacım sen bir rektörsün eğitim yuvasının başındasın otur üniversitende öğrencilerinle okulunla ilgilen senin ne işine böyle bürokratları ziyaret etmek. 10- Bir rektör Cumhurbaşkanı yardımcısı , bakan vb dıdısının dıdıısı alakasız gittiği ziyaret ettiği her kişiyi ınstagramda paylaşıp neden altına üniversite ile ilgili projeler vb. şeyler yazar. Yahu en basitinden bu üniversitede ne hukuk fakültesi ne adalet bölümü var Adalet Bakanı ile üniversiteye dair hangi proje hakkında konulabilirsin ki ne alaka ? Bunu bu vatandaş anlamayacak mı akııııl var mantık var kaldıki hukuk fakültesi olsa dahi hukuk fakültelerine dair görüş alış verişinde olacağın kişi Adalet Bakanı mıdır ? Hukuk profesörleridir, barolardır vb. Bu ziyaretlerin neden yapıldığı alenen açık değil mi? 11- Bir rektör neden rektör olduğu üniversitenin bulunduğu şehirde değil de Ankarada yaşar nasıl ve hangi hakla sadece haftanın 2 3 günü Malatya’ya gelir bunu kimse görmüyor mu? 12- Bir rektör ne alaka bakan , bakan yardımcısı vb başka atanan kişileri alır da sosyal medya hesabında paylaşıp tebrik ederek altına da o kişileri etiketler ne alakaaaa ne alakaaa ne alakaaaaa ? Kimse demiyor mu Rektör hanım karşıdan çok komik duruyor bir rektörün işi değil bu ? 13- Gazeteci Burhan Karaduman olayı nedir? Denilenler doğru ise yani bu rektörün kocası tarafından tutulan kişiler Burhan Karaduman denilen kişiyi dövdü ise bu skandal ötesi bir şey değil mi bunun haber dahi olması skandal ötesi extrem bir skandal değil mi? E nasıl oluyor da bu insanlar hiçbir şey olmamışcasına dolaşabiliyor? 14- Haberde bahsedilen bu durum nasıl olabilir? Bir mahkemeye cumartesi tatil gününde nasıl başvuru yapılabilir ve nasıl olur da aynı tatil gününde 4 saat içinde hemen karar çıkabilir ve ne hikmetse aynı mahkemeye yapılan itiraz ise günler sonra reddedilebilir . İkamet dışı yapılan bir başvuru bir mahkeme tarafından nasıl kabul görebilir . Malatya da ki yerel mahkeme tarafından aynı durum karşısında verilen karar İstanbulda ki ikamet dışı mahkeme tarafından rektör lehine karar verebilir . Burada usulsuzluk yok mu işlem ve unsurda. Peki haberde bahsedilen bu avukat Malatya ya gelip Malatya Cumhuriyet Başsavcısı ile fotoğraf çektirip öyle bir yazı ile nasıl paylaşım yapabilir akıl mantık işi değil beynim yandı ? Bütün bu yazdıklarım şahsımdan bağımsız sadece 2018 den itibaren bu üniversite, rektör ve nezdinde basında çıkan haberlerden derlediğim şeylerdir . Ve ben de bir vatandaş olarak haberlerde çıkan bu durumları burada sıralayarak soruyorum.. Neler oluyor ? Burası nasıl bir kurum? Bir ALLAH ın kulu çıkıp hesap soramıyor mu bu nedir bu çıkan haberler neyin nesidir diye? Bunca çıkan habere rağmen ( ki Türkiye tarihinde hiçbir kurum ve şahıs için bu derece haberler çıkmamıştır) bu rektör nasıl oluyor da Cumhurbaşkanına dek fotoğraflar çektirebiliyor. Bu isimlerin bunlardan haberi yok mu? Öznur Çalık hiç mi bu durumlardan rahatsız olmuyor Ve daha yüzlerce soru .. Bir vatandaş olarak midem bulanıyor aklım almıyor utanıyorum iğreniyorum gençlerimiz geleceğimiz adına sonsuz üzülüyorum. YAZIK ÇOK YAZIK …
    0
    0
    Yanıtla
  • Ablacağım cincilik ve falcılık marifetin varsa "Öğretim Görevlisi" olarak her an işin ve kadron orada hazır. Sana her türlü özel sertifikayı filan da ayarlarlar özel şartlar için. Bilmem anlatabildim mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • okan (2 yıl önce)
    Yahu gercekten artik tiksiniyorum malatyada Ak parti kadrolari tek baslarina aday olsalar bir mahalleye muhtar dahi olamazlar ama buna ragmen bunlar ve çevreleri yapmadik gariplik birakmiyorlar yahu bu kadin veya ablasi veya digerleri Koskoca ak partiden daha mi degerli ki bunlardan vazgecilemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Üniversiteli (2 yıl önce)
    Şu projeleri bir de biz duysak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (2 yıl önce)
    Valla söz bitti. Rektörlük makamına gelmiş birinin böyle hareketlerini anlamak çok zor. Keşke üniversitesinin başarısıyla ilgili bir ziyaret veya paylaşım olsaymış.
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİRE PAZARINDA DOLAR YAKAN ADAMI ALKIŞLAYAN (2 yıl önce)
    bu fotoğraf aslında bir mesaj mesajda biz adalet diye aradığınız kutsallığı böyle elimizde tutarız. bizim aleyhimize karar verecek hakim,savcıya ayağınızı denk alın mesajı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Yazik gercekten yazik. Hakkimizi helal etmiyoruz bunu boyle bilesiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    O büyük meydanda mahşerde kiminle foto koyacaksınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Nereye gitse oraya götürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Ne zaman bitecek bu çile. Artık senden sıkıldık, git rektörlüğünü yap hergün Ankarada ne işin var? Hangi rektör bunu yapıyor? Kendinden neden nefret ettirir bir insan? Ablan düşünce bak o zaman çümbüşü. Senin oraya gelemeyeceğini bilmeyen var mı? Malatyada itibarınız kalacak mı? Daha önce milletvekili olanları görmediniz mi? Malatyalı nasıl davranıyor bilmiyor musunuz? Neyin havasını yaşıyorsun milletin parasıyla mı çaka satıyorsunuz? Neydim ne oldum mu diyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Öznur Çalık a rakip olmuş. Kocası kendisi bir garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • temiz (2 yıl önce)
    yani bizimle uğraşmayın, alayınızı kodese tıkdırırız demek istiyorlar... yani bize kursun işlemez diyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu fotoğraflarin çekilmesi gayet doğal, doğal olmayan bunları kullanarak bu fotoğraflar üzerinden birilerine mesaj verilmeye çalışılmasidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Aba altında sopa göstermeye çalışan kişiler bunlar tüyü bitmemiş yetimin haklarına el uzatan kişiler bunlar malesef ki günümüzde ki politika şu ki bal tutan parmağını yalar mantığı...Yeter be biraz ALLAH korkunuz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    proje konuşa konuşa bi hal oldular..her resim cektirdigi siyasi ile yeni projelerimizi konuştuk yazıyo daaaa..ortada bişey yok..:))))) komik olma rektör hanım
    0
    0
    Yanıtla
  • burimi (2 yıl önce)
    Herkes yolunda :) yakarsa dünyayı garipler yakacak ayık olun saltanat sürenler :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Kendisini denetlemekle yükümlü olan ve hakkıdaki onca habere ve iddiaya rağmen bugüne kadar ortalıkta gözükmeyen YÖK'ün personeline rektörümüzün götürdüğü hediyeleri de yazınız lütfen. YÖK'te VAKKO markalı hediye paketini sayın rektör hanım dağıtmış mı, dağıtmamış mı? Geçen gün YÖK Başkanıyla da böyle bir ziyaret fotoğrafını paylaşmıştı. O gün götürmüş olmalı bu hediyelerini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Hukuk fakülten bile yok.. Sürekli aynı klasik üniversite ile ilgili proje konuşmuşlar falen filan. Kadir İnanır bile inanmaz buna. Üniversitenin klasik projelerini Adalet bakanı ile mi konuşuyorsun? Mahkemelere baskı yapmak için ziyaret ettiğin o kadar aşıkarki, gerisine sen bile inanmıyorsun. Pardon!! Hukuk Müşavirliğine 3 yılda üçüncü kez değişikliğe gitmişsin, onu mu Adalet Bakanı ile görüştün? Ah Öznur Çalık ah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Öznur Çalık milletvekili olmayaydı, bunlar değil adalet bakanı ile fotoğraf çektirmeye, adalet bakanlığının önünden bile geçemezlerdi. Bunları da Malatya'ya kazandırdın sevgili öznur çalık. Enişte gidip çalıştığı üniversiteden idari izin almış mı bugün randevuya giderken, resmi izni varlmışmı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    gerçek bilim insanlarının çalışma şevki nasıl törpülenir.geri kalmış ülkelerin ortak sorunu liyakattir.20-30 yıl öncenin rektörleri ile bugün kıyaslanamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (2 yıl önce)
    Fotografsız haber yapsanız sanki daha iyi olacak ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Arkam kuvvetli imajı yaratıp, göz korkutmaya çalışıyorlar. Ama herkes kimin ne olduğunu çooook iyi biliyor. İşte cahilce, çocuk ça bir yaklaşım tarzı. Bu fikirler o Recep bülbülses görünümlü eş rektör den çıkıyor. Oysaki Reis, Bakan sizin gerçek yüzünüzü Bi öğrenseler var yaaaa...
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI (2 yıl önce)
    Basın mensubu güzide insanlarımızı kimse susturamaz onlar yaz demeden kış demeden soğuk demeden canları pahası koşan insanlardır bir çok şehit vermişlerdir, olayları halka duyurmak için, çalışmalarından dolayı takdir ve teşekür ederiz minnetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla