SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık, Huzur, İstikrar ve Barış Getirmesi Dileğiyle..

0
Güncellendi - 2022-01-01 03:45:54
Sağlık, Huzur, İstikrar ve Barış Getirmesi Dileğiyle..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yıl dolayısıyla yerel yöneticiler birer kutlama mesajı yayınladılar. Vali Aydın Baruş mesajında, "2022 yılının hemşerilerimiz, Aziz Milletimiz ve tüm insanlık için huzur, sağlık ve mutluluk getiren bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi.

MESAJLAR..

Malatya Valisi Aydın Baruş

"Her yeni yıl başarı ve mutluluk beklentilerinin tazelendiği, sağlıklı ve daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda umutlarımızın yeniden filizlendiği bir yıldır.

Geride bıraktığımız her yılı hayatımızdan eksilen bir zaman dilimi olarak görebileceğimiz gibi bu zamanı yaşam tecrübemize eklenen bir kazanım olarak da görmemiz mümkündür. Önümüzdeki yılı kazandığımız hayat tecrübesinin verdiği özgüvenle ülkemizin ve nesillerimizin geleceğine olan inancımızı koruyarak çok daha başarılı bir şekilde geçirme fırsatını iyi değerlendirmeliyiz.

Geçmişin muhasebesiyle birlikte tazelenmiş umutlarla yeni bir yıla adım atarken ailemize, milletimize ve ülkemize karşı olan mesuliyetlerimizi unutmadan, geleceğimizi daha iyi bir hale getirmek için azimle ve sabırla mücadele etmeyi bırakmamak gerekir.

Yeni yılın asırlardır bizleri bir arada tutan kadim bağlarımızı güçlendirmesi, kardeşlik ve dostluk hislerimizi kuvvetlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretimizi artırması, başta cennet vatanımız Türkiye’miz olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız insanlara ve bütün dünyaya huzur, istikrar ve barış getirmesi en büyük temennimdir.

2022 yılının hemşerilerimiz, Aziz Milletimiz ve tüm insanlık için huzur, sağlık ve mutluluk getiren bir yıl olmasını temenni ediyorum. Saygıdeğer Malatyalı vatandaşlarımızın ve tüm mesai arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Başkan Gürkan, “Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için yaşadığımız salgının sona erdiği bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Yeni bir yılı karşılarken geride bıraktığımız 2021 yılında da ülkemiz ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını hız kesmeden devam etmiş ve hala devam etmektedir. Yine geride bıraktığımız yıl içerisinde ülkemizin birçok ilinde orman yangınları, deprem ve sel felaketleri yaşadık.

Ülke olarak birlik ve beraberlik şuuru içerisinde bu zor günlerin üstesinden gelmeyi başardık. 2021 yılı içerisinde başta Cumhurbaşkanlığımız ve ilgili bakanlıklarımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar, yerel yönetimler olarak bizler her türlü tedbiri alarak salgınla mücadelede dünyaya örnek olduk.

2021 yılı sonu itibariyle kendi aşımız olan Türkovac’ı bulduk ve kullanmaya başladık. Ayrıca, şehrimizin, insanlık medeniyetinin başladığı yer olduğu UNESCO tarafından tescil edildi. BM’nin 26 Temmuz tarihinde yaptığı toplantıda Arslantepe UNESCO Kültür Mirası listesine alındı.

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, birçok sıkıntılı sürecin yaşandığı 2021 yılında da çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Yatırım ve hizmetlerimizi gece gündüz demeden biran önce halkımızın hizmetine sunmak için yoğun gayret gösterdik.

Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, siz değerli hemşerilerimizden aldığımız destekle, Anadolu’yu Anayurt yapan Destan Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında çalışmalarımızı 2022 yılında da aynı kararlılık ve azimle sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu duygularla, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Güder, yeni yılı, yayımladığı mesajla kutladı. Tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Güder, mesajında, 2022 yılının Battalgazi’nin şahlanma yılı olacağını belirterek, "Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile Battalgazililerin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl mesajında şunları kaydetti: “31 Mart 2019’da sizlerin teveccühüyle başlamış olduğumuz görevimizde; yine sizlere karşı sorumlu olduğumuz görevlerimizden bir gün bile feragat etmediğimiz ve aynı zamanda ülkemiz adına önemli gelişmeleri yaşadığımız 1 yılı daha geride bırakıyoruz. Acısıyla tatlısıyla yeni bir yıla girerken otuz üç aylık dönemimizde siz değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. 2021 yılında Doğu’nun incisi güzel ilçemizin gelişiminin önündeki engelleri tek tek ortadan kaldırarak, örnek proje ve yatırımları hayata geçirdik. Bunları yaparken medeniyet tasavvuru ölçeğinde ilçemizin tarihi kaynak ve kimliğini koruma noktasında rasyonel adımlar attık. İnşallah 2022 yılında da bunların üzerine katarak daha çok işi ilçemizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. 2022 yılı hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacak. 2022 Battalgazi’mizin yatırımlarda şahlanış yılı olacak. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın başta ilçemize, ülkemize, milletimize ve insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar gelmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Battalgazi’deki hemşerilerimiz başta olmak üzere Şehit yakınları ve Gazilerimizin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Çınar, “ Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Yeşilyurt’umuzun gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.” dedi.

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz. Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılda ilçemiz için önemli ve yeni projeleri halkımızın hizmetine sunacağımızı öncelikle belirtmek istiyorum. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır.

Tarih, kültür ve gastronomi kenti olan Yeşilyurt’umuz için yeni hizmetlerin ve projelerin hayata geçtiği 2021 yılında bir günümüzü bile boş geçirmeden her alanda hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin daha iyi bir seviyeye ulaşmasını sağladık. Salgının yaratmış olduğu zorluklara rağmen gerek yapısal gerek sosyal projeler olmak üzere ilçemizin vizyonu ve hemşerilerimizin huzuru noktasında birçok önemli projemizi hayata geçirdik.

İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir.

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri ve projelerimizi yerine getirmek için plan ve programımızı yaptık. Atılacak her adım ve sunulacak her hizmet vatandaşlarımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda olmuştur.

Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. 2022 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen Yeşilyurt’umuzda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

İmardan yol hizmetlerine, çevreden kültüre, sosyal belediyecilikten sağlığa, her alanda yaşam kalitesini yükselten bir belediye olarak çalışmalarımıza 2022 yılında da devam edeceğiz.

İlçemiz için önümüzdeki süreçte hedeflemiş olduğumuz ve aynı zamanda şehrimize değer katacağına inandığımız birçok hizmet ve projeleri büyük bir kararlılıkla uygulamaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Geleceğimiz için yapılacak çok işimiz, yürünecek çok yolumuz var. Her şey daha güzel bir Yeşilyurt içindir.

Yatırıma ve üretime katkı sunacak çalışmalarımızla ilçemizin huzur ve refahını artırma hedefimizi gerçekleştirmek için hizmetlerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilk günkü aşk ve sevdayla yarınlarımızın bugünden daha güzel olması için el birliğiyle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    2022 Yılının ilk günü zam yağmurları başladı bile. Hemde yüzde yüzün üzerinde. Allah fakir fukaraya yardım etsin. İnşallah bu hükümetten en kısa sürede kurtuluruz. Yoksa helak olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    şu saate kadar zamdan başka birşey getirmedi. tabiki bu zamları ödemek zorundayız, yoksa nasıl baştakilerin lüks yaşamı devam edecek. Allah korusun alman arabalarına binemeseler iki gün yaşayamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Koray dogru soyluyor 2022 yilini zamlarini kutlayin sire pazar esnafi dovuzu kutladiniz Zamlarida halay cekerek kutlayin belki sizlere zam uygulamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Şire pazarı esnafının P.tesi yeni zamları kutlamak için yeni yılın ilk halayını çekmesini bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suleyman Demir (2 yıl önce)
    Yeni yılın herkese mutluluk ve sağlık getirmesini dilerim. Ancak, bu coşkuyu da hevesimizde koydular. Yeni yılla birlikte benzine, motorine, lpg ye, elektrike ve doğalgaz a zamları birbiri ardına yapıştırdılar. Ondan sonra da doviz kuru indi (??) marketler niye fiyat indirmiyor diyip duruyoruz. Devlet üzerine düşeni yapıyor mu ki ışletmeci yapsın. Balık baştan kokarmış. Pazartesi enflasyon oranları açıklandıktan sonra ki durumu tezahhür bile etmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla