SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahrukatçılarda Özbek Güven Tazeledi

0
Güncellendi - 2022-01-04 21:23:28
Mahrukatçılarda Özbek Güven Tazeledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının genel kurulunda mevcut başkan Orhan Özbek tek liste ile güven tazeledi.

Esnaf Odalarının 2022 yılı olağan genel kurul süreci kapsamında Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının genel kurulu Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren ve çok sayıda oda başkanı da katıldı.

Tek liste ile aday olan Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının mevcut başkanı Orhan Özbek, genel kurula katılan oda üyelerine teşekkür ve  Oda yönetimi olarak herhangi bir ücret almadan görev yaptıklarını ifade ederek, “Oda üyelerimizin dün olduğu gibi bundan sonrada 7/24 saat emrindeyim. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Malatya’da ikinci odanın genel kurulunu gerçekleştirdiklerini belirten MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Kongrelerimizin böyle sakin geçmesi, esnafımızın birlik ve beraberlik içinde olması, hem devletine, hem milletine ve hem de esnafına bağlı olmaları ben gerçekten son derece mutlu etmektedir. Esnafımıza yakışır kongreler oluyor. Bundan sonrada kongrelerimiz böyle devam edecek.” dedi.

Orhan Özbek başkanlığındaki Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının yönetim kurulunda Ufuk Zorluer, Cengiz Şahin, Bekir Dirican, Oğuz Yaşar, Mahmut Geçit ve Hüseyin Suat Üzmez seçilirken, Denetim Kuruluna da İlker Kargın, Yüksel Mazmanoğlu ve Levent Değirmenci getirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Kaya (2 yıl önce)
    Orhan Özbek samimi ve mütevazi bir başkan. Gayretli çalışmalarını beğenerek takip ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Değişen bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla