SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya Cinayetinin Zanlısı Malatya'da Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da 18 gün önce kadın arkadaşını öldürdüğünü Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne giderek itiraf eden 58 yaşındaki zanlı, Malatya'da mahkemece tutuklandı.

https://youtu.be/GWoKKb0S0UE

Antalya’da kadın arkadaşı Saadet Tutkanç'ı (57) boğarak öldürdükten sonra sandığa saklayan ve geldiği Malatya’da olayı 18 gün sonra polisi giderek itiraf eden cinayet zanlısı Vural Y.  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay 17 Aralık 2021 tarihinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Cinayette Vural Y.  adlı zanlı, kadın arkadaşı olan 2 çocuk annesi Saadet Tutkanç’ı boğarak öldürdü, cesedi de evdeki çeyiz sandığının içerisinde sakladı.

Antalya'dan Malatya’ya gelen zanlı Vural Y., olaydan 18 gün sonra Malatya Emniyet Müdürlüğüne gidip cinayeti itiraf ederek teslim oldu. Cinayetin itirafı üzerine durum Antalya Emniyetine bildirildi ve verilen adrese giden polisler sandığın içerisinde kadının cesedini buldular.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosunda sorgusu tamamlanan zanlı Vural Y., Malatya Adliyesine getirilerek burada Nöbetçi Antalya Sulh Ceza Hakimliğince SEGBİS üzerinden sorgusu yapıldı.

Zanlı hakkında cinayet suçundan tutuklama kararı verildi ve cezaevine gönderildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TAŞ tepe (2 yıl önce)
    Vahap 'ın oğlu vural . evlerden uzak olsun. Birini daha öldürmüş
    0
    0
    Yanıtla
  • TAŞ tepe (2 yıl önce)
    Babası topal vahapdı. oğlu Bu kötü kader onu sardı. Yalan dünya için değmezdi. Böyle durum evlerden uzak.
    0
    0
    Yanıtla