SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kişi Silahlı Saldırıya Uğradı

0
Güncellendi - 2022-01-07 19:50:05
Bir Kişi Silahlı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kişi tabancayla açtığı ateş sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TABANCA İLE ATEŞ AÇILDI..

Beydağı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, U.A. adlı şahıs tabancayla sağ bacağından vuruldu.

Temizlik işleri yaptığı belirtilen U.A. adlı şahsın, marketten çıktıktan sonra yan taraftaki boş arsada yürürken, tabancayla açılan ateş sonucu sağ bacağından yaralandığı bildirildi. Tek mermi isabeti alan şahıs, saldırganı tanımadığını öne sürdü. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olay yerinde yaptığı araştırmada 2 adet 7,65 çapında boş mermi kovanı buldu.

Saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

malatyahaber.com

FOTO: Beydağı Mahallesi'ndeki olaydan (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Itır (2 yıl önce)
    Malatya elden gitti. Her taraf göçle gelen piskopat. Çok savunduğunuz memleket te uyuşturucu koyuyolar her tarafta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malayalı (2 yıl önce)
    Beydağı mahallesi fuull doğudan gelenler ve şehrin en sıkıntılı belalı yeri, adeta Malatyam güzelim şehri yaşanmaz hale getirdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar zaten melek gibi.. insanları ayrıştırmayı ne kadar seviyorsunuz.malatyadaki suçların %90 Malatyalılar tarafından işleniyor. Bilgi için Beydağı polis karakoluna gidip soraibilisin
    0
    0
    Yanıtla