SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga ve Kovalamaca Panik Yarattı

0
Güncellendi - 2022-01-09 22:00:03
Silahlı Kavga ve Kovalamaca Panik Yarattı
A- A+ PAYLAŞ

Kırçuval Mahallesi'ndeki bir taksi durağında çıkan kavga sırasında ateş açarak kaçan şahsın, kavga ettiği şahsa kendisini kovalarken bir kez daha ateş ettiği ancak olayda yaralanan olmadığı bildirildi. Kaçan şahıs bir süre sonra silahıyla yakalandı.

Olay saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Kırçuval Mahallesi Barbaros Sokakta A.Ç. ve Muhammet K. adlı şahıslar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre kavga sırasında Muhammet K. adlı şahıs tabancayla 3 el ateş ederek kaçmaya başlarken, A.Ç. peşine düştü. Açtığı ilk ateş sırasında bir otomobile de zarar veren silahlı şahıs, Sarıcıoğlu Mahallesi Destan Sokakta da kendini kovalayan A.Ç.'yi korkutmak için 2 el daha ateş etti. Ancak, olayda yaralanan olmadı.

Olay ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevkedildi. Her iki olay yerinde toplam 5 adet boş kovan bulunurken, polis ekipleri silah kullanan şahsı olaydan 1 saat sonra silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldılar.

malatyahaber.com

OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cengizhan uluk (2 yıl önce)
    Texas'ta yine sıradan bir gün.
    0
    0
    Yanıtla