SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Odalarında Kongreler Sürüyor

0
Güncellendi - 2022-01-09 00:20:30
Esnaf Odalarında Kongreler Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

MİNİBÜSÇÜLER İLE AĞAÇ SANATKARLARI ODALARINDA SEÇİM YAPILDI.. Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası’nın ve Malatya Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası’nın genel kurullarında mevcut bakanlar yeniden seçildiler.

MİNİBÜSÇÜLER ODASINDA..

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası’nın 2022 yılı olağan genel kurulu Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in yaptığı genel kurulda mevcut başkan Mesut İnce ile Fazlı Boran aday oldular.

Seçim sonucunda mevcut başkan Mesut İnce 567 oy alırken, rakibi Fazlı Boran ise 137 oy aldı.

Mesut İnce başkanlığındaki Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Yönetim Kuruluna Ali Arıca, Ergun Özen, Hasan Hüseyin Kaçar, İsmet Kasar, Abdullah Çelik ve Fevzi Akıncı seçildi.

Denetim Kuruluna ise Yunus Kılınç, Erkan Karakoç ve Emir Gökhan Gönültaş getirildi.

Mesut İnce ve Fazlı Boran kucaklaşarak salondan ayrıldılar.

AĞAÇ SANATKARLARI..

Malatya Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası’nın genel kurulu ise odanın Yeni Sanayi Sitesindeki hizmet binasında gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan Mahmut Kavuk tek liste ile aday oldu.

Mahmut Kavuk başkanlığındaki Malatya Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kuruluna İrfan Yılmaz, Suphi Demirkol, Fatih Karaca, Kemal Çalışkan, Mustafa Yolcu ve Cüneyt Şenol seçilirken, Denitim Kuruluna da İsmet Çalık, Hakan Ekici ve İsmail Caner Kaymaz getirildi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf odası seçimlerinin birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildiğini belirterek, “Malatya esnafına yakışan bir seçim süreci yürütüyoruz. Birliğimizi bozmadan, kucaklaşarak seçim salonlarına geleceğiz, kucaklaşarak sandık başlarından ayrılacağız. Nerede birlik, orada dirlik.” dedi.

malatyahaber.com

FOTO: Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mesut İnce (soldaki) ve rakibi Fazlı Boran..

FOTO: Ağaç Sanatkarları Odası'nda Mahmut Kavuk yeniden seçildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Genel kurullara gerek var mı acaba? Boşuna israf. Nasıl olsa mevcut başkanlar ölene kadar koltukta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Esnaf odalarının esnafa, Ziraat odalarının köylüye gerçekten bir katkısı, yararı olduğunu bilen var mı?? Farz edelim bu odalar kapatıldı. Camia için bir kayıp ve eksiklik oluşur mu....
    0
    0
    Yanıtla