SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 4 Firari Hükümlüyü Yakaladı

0
Güncellendi - 2022-01-11 03:01:12
Polis 4 Firari Hükümlüyü Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, bazı suç olaylarının failleri ve firari hükümlüler yakalanırken, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 92 gr uyuşturucu madde, 350 adet uyuşturucu hap, 6 adet kesici alet, bir adet ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 62 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

-“Malatya Asliye Ceza İlamat İlamat Masasınca Hırsızlık suçundan aranan 11 yıl 4 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.

-Elazığ Yerel İlamat İlamat Masasınca 3 farklı suçtan aranan 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.

-Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan aranan 15 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalanmıştır.”

-Tecde Mahallesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili izlenen 80 saatlik görüntü incelemesi neticesinde tespit edilen şüpheli şahıs yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-Barbaros Sokakta meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olayın şüphelisi olayda kullanmış olduğu tabanca ile yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

-Çavuşoğlu Mahallesi yeni sanayi içerisinde şüphe üzerine durdurulan el arabası üzerinde 8 adet teyp, 3 adet hoparlör, 6 metre uzatma kablosu ve 1 adet güvenlik kamerası ele geçirilmiş konu ile ilgili 3 şahıs gözaltına alınmış tahkikata başlanmıştır.

-Yavuz Selim Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya Ağır Ceza İlamat Masasınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlama” suçundan arandığı tespit edilmiş, ayrıca şahsın 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.

-Gündüzbey Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda bir adet otomatik tüfek ve iki adet fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

-Topsöğüt Mahallesinde durumundan şüphelenilen 2 şahsın yapılan üst aramasında 31,35 gr esrar ve 0.36 gram metaafetamin ele geçirilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

-Seyran Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan üst aramasında 0.68 gr metaafetamin ele geçirilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

-Özalper Mahallesinde alacak verecek meselesinden dolayı meydana gelen kesici alet ile kasten yaralama olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

-Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen güveni kötüye kullanma olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

-Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması –Tehdit olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız