SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'3 İlçeye Doğal Gaz Programa Alındı'

0
Güncellendi - 2022-01-13 08:28:24
'3 İlçeye Doğal Gaz Programa Alındı'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğalgaz projelerinin bu yılın yatırım programına alındığını açıkladı.

Konuya ilişkin basın bültenine göre Milletvekili Çalık, beraberinde Malatya Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kuluncak İlçe Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Çalık'ın basın bülteninde belirtilmemesine rağmen , AKP'nin 31 Mart 2019 seçimlerinde Hekimhan Belediye Başkan Adayı olan ve Malatya'da yerel gazete ortaklığı bulunan Kemal Deniz'in de ziyarete katıldığı, bülten ekindeki fotoğrafta görüldü.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında gerçekleşen ziyarette Bakan Dönmez, ilçelerde gerçekleştirilecek olan projeler ve yatırımlar hakkında Milletvekili Çalık ve beraberindekilerle istişarelerde bulundu. Milletvekili Çalık, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğalgaz projelerinin bu yılın yatırım programına alındığını belirterek, Bakan Fatih Dönmez’e teşekkür etti. Çalık, Malatya’nın Yeşilyurt, Battalgazi, Akçadağ, Darende ve Doğanşehir ilçelerinde toplam 201 bin 765 doğalgaz abonesinin olduğunu kaydetti. Daha sonra Milletvekili Çalık ve beraberindekiler Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek, TOKİ projeleri ve yatırımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Feramuz Karaca (2 yıl önce)
    Doğalgaz hattı Sürgü KASABASINDAN geçmekte olup gerek kışın sert geçtiği bir coğrafyada olması gerekse nüfusun fazla olmasından dolayı Oranın da yatırım kapsamına alınması gerekmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet kardeşim hizmet istemek en doğal hakkınız AKSA'nın şirket sahibi Rizeli, Malatya AKSA müdürü Rizeli bir yıldır ekip kuracağım diyor halen kuramadı Merkezde müracaat etmiş halen doğal gazı bağlanmamış insanlar var bu konuya halen bir çözüm getiren olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (2 yıl önce)
    Malatya Yaka mahallesinde doğalgaz talebinde bulunan pek çok mesken var. Şu ana kadar dönüş yapan bir yetkili yok. İlgilenen kimse yok. İşin kar boyutu ön planda. Vatandaşa hizmet sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Malatya Merkez hatunsuyu Yaka gibi mahallelerde doğal gaz yok. Yatırım yapılmıyor. Ciddi sıkıntılar var. İşler ahbap çavuşu ilişkileri ile götürülüyor. Ciddi planlamalar yapılıp kamu oyu ile paylaşılıyor. Yapılan doğalgaz alt yapı yatırımlarının denetimi de maalesef yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nejat (2 yıl önce)
    Malatya merkezde doğal gaz hattı döşeli mahalleler var evlerine doğal gaz bağlanmasını bekleyen vatandaşlar var AKS Müdürü ekibimiz yok çalışamıyoruz diyor.Bu ilçelere nasıl hizmet götüreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (2 yıl önce)
    Öznur Çalık nerde fırdöndü kemal orda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Arapgir yetim mi kaldi seçim zamani oldumu gelir oy isterler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ADNAN (2 yıl önce)
    Malatya nın en büyük sorunu çevreyoludur. Çevre yolunu 20 yılda tamamlayamayan ak parti yöneticilerinin diğer yatırımlar ile ilgili tüm haberleri tribüne oynamaktır.Anlayın artık izlemiyoruz inanmıyoruz sorguluyoruz. Hem aceleniz ne sinop da doğal gaz bulmuştuk. Yerli ve milli gaz olsun ucuz olur %95 hesap hatası yapmazsanız tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genco ahmet (2 yıl önce)
    Yine şakşakçılar sağında ve solundalar sayın vekilimizin…çıkar uğruna yapmayacakları yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Sermet Demirci (2 yıl önce)
    İlçelerde ki evlerin %95'i yalıtımsız. Göç edemeyen halkın %90'nı fakir. Çok az kişinin doğalgaz aboneliği alacağını düşünüyorum. Doğalgazın gelmesi çok iyi bir olay..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Diğer kalan ilçelerde bir an önce doğal gaza kavuşmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    yazıklar olsun.şu kış günü 1 aylık doğalgaz faturamız 803 tl sadece isınma,2 cocuk 3 oda ısınması.sizin vatanseverliğiniz yere batsın.halkının tüm gelirini faturaları yarım yamalak ödemeye calışan,hayatı fatura ödemekle savaşa mahküm olan bir halk oluşturdunuz,UTANINNN ESERİNİZDEN.zengin yandaş parti yöneticilerinizle ne anlarsınız açlıktan yokluktan.
    0
    0
    Yanıtla