SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayaarası Kanyonu'ndan.. 'Kar Yağar Kar Üstüne..'

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'in renkli siması 57 yaşındaki cümbüş ve klarnet ustası, eksi 6 derecede kar altında şort giyip klarnet çalarak 'Kar yağar kar üstüne' türküsünü söyledi.

https://youtu.be/9Z9umn5VbQY

Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda yıllardır bir kamelyada yaşayan ve yılın büyük bir bölümünü burada geçiren cümbüş ve klarnet Ustası Ümit Aydın, eksi 6 derecede kar altında yarı çıplak klarnet çalarak 'Kar yağar kar üstüne' türküsünü söyledi.

Cümbüşü ve klarneti ile Kayaarası Kanyonu’nda kar altında mini bir konser veren Aydın’ı çevredeki vatandaşlar ise şaşkınlıkla izledi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Manisanin tarzani varda bizimde tarzanimiz var cumbus ustamiz umit var saglikli gunler Yasamlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Birisi ,Allah rızası için bu adama bir gömlek veya ,kazak giydirsin,görüntü güzel değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (2 yıl önce)Turgut ÖZMÜŞ isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın. Hiç güzel bir görünüm değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Eskiden kış yaz sürekli orda kalan ümit aydın şimdilerde kış günlerinde bazı günler gündüzleri kalyona gidiyor buna rağmen kış günleri dikkatli olmalı ve suya kesinlikle girmemelidir,arapgir yolu arguvan üzerinden gitse 30 km Malatya'ya mesafesi kisalabilir şu andaki yolu iyi değil ilçe olarak görülmesi gereken bir ilçemiz gerçekten çalışkan hizmetleri çok iyi olan herkes tarafindan sevilen rahmetli valilerimiz den Naim comertoglunun akrabası olan sayın haluk comertoglu başkanı var , Mehmet Ali Aydınlar gibi arapgir sevdalısı iş adamı var,metin Emiroğlu gibi arapgir sevdalısı insanların diyaridir,cok iyi esnafları var ,adlı vakaların neredeyse sıfır olduğu bir tarafında Kemaliye,diğer yanında Keban ve divriginin olduğu tarih kokan güzel bir ilçemiz, büyük şair Fehmi gür ü , şiirlerini dinlediğim oğlu Bahattin gurude rahmetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ümit baba lütfen kendine dikkat et kış aylarında şovu bırak ,artık genç değilsin ,sorumlu olduğun bir ailen var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Bu insana sahip çıkılmalı aksi durumda ağır yük altında olan sağlık sektörümüz bir yara daha alır bu adam bu hali ile yakında böbrekleri iflas eder ve diyaliz hastası olur.
    0
    0
    Yanıtla