SON DAKİKA
SON DEPREMLER

47 Yaşındaki Avukat Koronadan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-05-04 19:00:00
47 Yaşındaki Avukat Koronadan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu avukatlarından Naki Çalışkan, korona virüs salgınına yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Baro Başkanı Avukat Enver Han'la aynı hukuk bürosunda serbest avukat olarak çalışan 47 yaşındaki Naki Çalışkan'ın bir süredir korona virüs kaynaklı hastalık nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi görmekte olduğu bildirildi. Çalışkan'ın, tedaviye rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi.

İnönü Üniversitesi avukatlarından Sakine Çalışkan'ın da eşi olan 2 çocuk babası Naki Çalışkan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Değerli insan...mekanın cennet olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ailesine de büyük sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)
    NAKİ ÇALIŞKAN meslektaşımızı, arkadaşımızı, kardeşimizi de yitirdik. Naki kardeşimizi de, ne yazık ki, insanlarımızın tedbir alıp defetmekte dirayet gösteremediği Covid 19 virüsüne kurban verdik. Acımız tarifsiz. Acımız çok büyük. Naki kardeşimle, Baro Başkanlığımızda o yönetim kurulu üyesi olarak, birlikte arkadaşlarımıza hizmet ettik. O, tasavvufî hayat tarzını benimseyerek yaşamaya çalışan, gönlü zengin, vicdanı düzgün, hoşgörülü, velhasıl sevgi, saygı dolu bir kardeşimizdi. Allah rahmetini ondan esirgemesin inşallah; yerini Cennet eylesin. Başta sevgili eşi, sevgili meslektaşımız Sakine Hanımefendi ve evlatları olmak üzere ailesinin, akrabalarının, arkadaşlarının, Baro’muzun, hepimizin başı sağolsun. Acısı kendiyle gitsin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok üzüldüm , adliye kaleminden mesai arkadaşı sayılırız. Değerli mütevazı bir insandı Rabb'im hastalığını günahlarına kefaret etsin.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin, çok değerli mütevazi bir insandı. Ailesine, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar eflatun (2 yıl önce)
    Sevgili dostum , iyi yürekli güzel insan hastalığın süresince hep iyi haberlerini bekledik bu düşman virüs senide aldı bizden , sevenlerin canı çok yandı ışıklar içinde uyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Kıymetli abimize Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun, ailesine sabır versin. Çok değerli iyi bir insandı..
    0
    0
    Yanıtla