SON DAKİKA
SON DEPREMLER

48 Yaşındaki Eğitimci de Korona Kurbanı

0
Güncellendi - 2021-04-30 23:35:40
48 Yaşındaki Eğitimci de Korona Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 16 yıllık eğitimci Adil Bayram, yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi’nde yaşayan evli ve 2 çocuklu olan Adil Bayram (48), yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Adil Bayram, Malatya’da birçok imam hatip lisesinde öğretmen ve idareci olarak çalıştı. Eşi de edebiyat öğretmeni olan Bayram, son olarak Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapıyordu.

Bayram'ın cenazesi Şehir Mezarlığı Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali-usta- (2 yıl önce)
    Bahçe komşu du çok yazık oldu yumuşak ve sakin bir insan Dı ağzıdan kötü bir kelime duymadım Allah rahmet etsin aylesine rabim sabır versin kul olarak razıydık rabim razı olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih b. (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin hocam. Mekanın cennet olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (2 yıl önce)
    Calık Hastanesınde servıste yatarken tanısmıstım cok ıyı gozukuyordu cok saskın ve uzgunum iyi bir insandı Allah rahmet eylesın. Arkadaslar lutfen hıc sakaya gelmiyor bu vırus bir anda alıyor canını insanın çok yazık olmus.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    İyi bir insan, fedakâr bir öğretmen arkadaşımızı kaybettik , Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum, Ailesine sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla