SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Ay Görev Yaptı, Veda Etti

0
Güncellendi - 2021-02-07 03:02:16
5 Ay Görev Yaptı, Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Eylül ayında Kuluncak Kaymakam Vekilliği’ne atanan Fuat Korkusuz, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Kursu’na katılmak üzere, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kuluncak Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayan Kuluncak Kaymakam Vekili Fuat Korkusuz, görevde bulunduğu yaklaşık 5 aylık sürede, yasaların kendisine verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde Kuluncak’a elinden geldiğince hizmet etmeye çalıştığını vurguladı.

Görevi süresince, Kuluncak halkının yakın ilgisini, desteğini ve yardımını gördüğünü belirten Fuat Korkusuz, “Halka hizmet, hakka hizmettir şiarıyla hep vatandaşlarımızla bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya ve dertlerine çare olmaya çalıştık” dedi.

Yapılan hizmetlerde devletin sıcak ve güler yüzünü göstermeye çalıştıklarını kaydeden Kuluncak Kaymakam Vekili Fuat Korkusuz, hizmeti süresince hiç kimseyi ötekileştirmediklerini, herkese kapılarının açık tutulduğunu vurguladı.

Fuat Korkusuz, veda mesajında Malatya Valisi Aydın Baruş’a, mesai arkadaşlarına ve Kuluncak halkına ve ilçe muhtarlarına teşekkür etti.

Kuluncak Kaymakam Vekili Fuat Korkusuz, şahsi sosyal medya hesabından da, kaymakamlık binası önünde çektirdiği fotoğrafının eşliğinde yayınladığı mesajında, “Güzel anılar biriktirdiğimiz Kuluncak’a veda ediyorum. Her şey gönlümüzce olsun. Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve muhabbetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fuat Korkusuz, İçişleri Bakanlığının 11 Eylül 2020 tarihli atama onayı ile Kuluncak Kaymakam Vekili olarak atanmış ve  15 Eylül 2020 tarihinde görevine başlamıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız