SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Kardeşe 'İlk' Doğum Günü Sürprizi

0
Güncellendi - 2021-03-18 03:20:21
5 Kardeşe 'İlk' Doğum Günü Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engeliler Çalışma Grubu’nun organizasyonunda maddi imkânsızlıklar nedeni ile şimdiye kadar hiçbir şekilde doğum günü yapılmamış 5 kardeş için sürpriz doğum günü programı düzenlendi.

BELSOS Dede Korkut Restaurant’da düzenlenen doğum günü programına Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı, doğum günü partisine destek veren Sünbül Evin doğum günü sürprizi yapılan 5 kardeş ve aileleri katıldı.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, Sünbül Evin’in çocuğunun doğum günü kutlamasını yapmak istediğini bunu yaparken de doğum günü hiç yapılmamış çocuklar ile birlikte kutlamak istediği doğrultusunda bir teklif ile geldiğini söyledi. Bu kapsamda bu organizasyonu düzenlediklerini söyleyen Altuntaş, “ Engelli çocuğumuz ve kardeşlerinin özellikle pandemi döneminin vermiş olduğu stresli günleri bu programla bir nebze de olsa attıklarına inanıyoruz. 5 kardeşimiz içinde okula giden çocuklarımızın eğitimine katkı sunmak için doğum günü hediyesi olarak tablet veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, bizleri ağırlayan Zerrin Palancı’ya, Gönüllü Annemiz Sünbül Evin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı, çocuklar için hazırlamış oldukları sürpriz doğum günü partisi ile hem çocukların hem de kendilerinin çok mutlu olduklarını söyleyerek, çocuklara hayırlı ve sağlıklı bir ömür diledi.

Sümbül Evin, çocukların mutlu olması için düzenledikleri organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sürpriz doğum günü programı ile mutlu olan çocuklara, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş ve Sünbül Evin tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Necati (3 yıl önce)
    gerçekten tebrik ederim, doğum günü kutlaması ile ne kadar da mutlu olmuşlar, Köklü Süs ve Balon
    0
    0
    Yanıtla