SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Önemli Oyuncu Daha Alacağız"

0
Güncellendi - 2017-07-23 17:40:18
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kadrolarına 5 oyuncu daha katmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Boluspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazandıklarını anımsatan Gevrek, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ama bunlar hazırlık karşılaşmaları, bunlar ölçü değil. Hazırlık karşılaşmaları sezona hazırlanmak için büyük önem taşıyor. Boluspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında takımımızın kampının iyi geçtiğini, hazır olduğunu gördük. Şuanda takımın yüzde 35-40’ını izliyoruz. Çünkü takıma katılacak 5 transferimiz daha var” diye konuştu.

Gevrek, kadroya önemli isimleri dahil edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“5 oyuncu daha transfer edeceğiz. Önemli transferlerimiz olacak. İnşallah o transferlerle beraber daha önemli, daha güçlü ve daha hazır bir takım olacak.”

Kaan Kanak’ın yeniden Eskişehirspor’a dönmesini de değerlendirin Gevrek, “Eskişehirspor büyük bir camia. Şehir takımlarını, öyle camiaları, özellikle de taraftarları önemliydi. Geçen sezonda takımlarına sahip çıktılar. Yeni Malatyaspor olarak böyle zor bir durumda olan Eskişehirspor’un talebine duyarsız kalamadık. Eskişehirspor’un isteği oldu ve bizde yapmış olduğumuz Kaan Kanak transferinden vazgeçtik. Bu centilmenliği göstermemiz lazımdı. Kendileri içinde hayırlı olmasının temenni ediyorum. İnşallah zor durumu aşarlar ve başarılı olurlar” ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“6 tane önemli transfer yapacağımızı söylemiştik. Nacer Barazite’yi kadromuza kattık. 5 oyuncu daha alacağız. O transferlerle beraber inşallah takımımızı daha güçlü bir duruma getiririz. Transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu noktada 5 önemli oyuncuyla daha anlaşacağız.”

Gevrek, Süper Lig’in ilk haftasında Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu karşılaşmayı Malatya’da yeni statlarında oynamak istediklerini belirtti.

Yeni stadı sezona yetiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Gevrek, “Osmanlıspor karşılaşmasını aksi bir durum olmazsa, Malatya’da yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile de görüştük. Stadın yetişmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır çalışmalarını sürdürüyor. Stadı yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah yeni stadı yetiştirir ve ilk maçımızı yeni stadımızda oynarız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Alınacak 5 oyuncunun bütün takımın yüzde 60 ı olacağı yetkililerce söylenerek beklenti oldukça yüksek tutulduğuna göre bu oyuncularla anlaşma sağlanmış demektir.O zaman gelsinler artık neyi bekliyoruz.Eğer bu oyuncular bu saatten sonra aranıp bulunacaksa kimse kusura bakmasın ipe un seriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozcan yarloglues (6 yıl önce)
    Surda kac gun kaldi bitirin su transferleri artik ne zaman alinacaklar geleceklerde takima uyum sagliyacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Başkanım hangi stada oynayacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    başkanım yerli oyuncu alalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Arkadaş Chelsea dünya zengini klüp para yigiyorlar daha transferi bitiremedi. B8raz sabır . İyi pahali adı olan oyuncu yerine takıma uyacak katkı sağlayacak oyuncuya ihtiyaç var.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Yerli oyunculara yönelseniz iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Lig başlayacak daha ne zaman alacaksınız yahu! Alacağınız adamlar kaç günde hazır hale gelecek biraz hızlı hareket edelim yoksa sonu hüsran olacak.
    0
    0
    Yanıtla