SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"500 Metrelik Bir İş Kaldı"

0
Güncellendi - 2019-10-25 04:52:16
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın en geniş bulvarı olan Altınkayısı Bulvarında (Yüzakı Bulvarı) değişim dönüşüm, yenileme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geziye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Karakavak Mahalle Muhtarı İhsan Güngör de katıldılar.

İnceleme gezisinde bir konuşma yapan Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, 3.3 kilometre uzunluğundaki Altınkayısı Bulvarının bulundukları bölgenin trafik yükünü çekecek önemli bir bulvar olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. 15 gün içinde bitireceğiz dedi. Bu sürenin bitmesine 3 gün kala işlerin büyük bölümü bitti. Yeşilyurt nüfusunun büyük bölümünü bu bölge oluşturuyor. Tecde, Karakavak, Bostanbaşı, Çilesiz yaklaşık 120 bin nüfusu var. Bulvarımızda yoğun bir trafik akışı var. Bittiğinde bölge daha da rahat edecek. Büyükşehir Belediyemiz Malatya’nın her noktasında çalışıyor. Burada 500 metrelik bir iş kaldı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin çok önemli ve zor bir işi tamamladığına dikkat çeken Karakavak Mahalle Muhtarı İhsan Güngör, “Bu bulvarı ortaya çıkarmak, altyapısıyla birlikte üstyapısını tamamlamak zahmetli ve zor bir iş. Büyükşehir Belediyemiz çok kısa bir sürede bu işleri tamamlayarak yolu kullanıma hazır hale getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Gece gündüz demeden Malatya için çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altınkayısı Bulvarını 15 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gidiş-geliş 7 kilometre olan Altınkayısı Bulvarında orta refüj ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyemiz Malatya’nın 13 ilçesinde 56 noktada bütün imkanlarıyla Malatya’ya hizmet üretiyor. Malatya tarihinde 1 günde 2500 ton bitüm (asfalt) üretilmemişti. Bu Malatya için bir rekor. Sadece bununla da kalmayıp, yeni yollar açıyor, mevcut yolları standartlara uygun hale gelmesi için genişletiyoruz.

Biz hep şunu söyledik. Malatya’nın 717 mahallesi dâhil 13 ilçesinin hiçbir yerinde asfaltsız bir yer bırakmayacağız. Altınkayısı Bulvarımız bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltacak. Barguzu Caddemizi, Altınkayısı Bulvarına bağlayacak 25 metre genişliğindeki bağlantı yolumuzda da çalışmaya devam ediyoruz. Biz Malatya’nın hem kuzeyinde hem de güneyinde çevre yoluna alternatif olacak yol projelerini hayata geçirdik. Bu çalışmaların Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Vatandaş44 (4 yıl önce)
    Bulvarın mahalle nüfusuyla ne ilgisi var, kuyuonunden sanayiye giderken orayı kullanıyoruz, ancak yoldaki ev kazaya sebebiyet verecek, bu açıkça belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yav Selattin abi şu otobüs çilesinede bi çözüm bul. Resmen otbüsle çarşıya gidiyoruz dörtyola varmadan bi durak var ondan sonra çarşıyı geçene kadar yok. En azından yanlızca şu lalezar lokantasının oralara bir indirme durağı yapsanız boş yere kapalı çarşının etrafını dönmeyiz demi. Ordan orayı resmen 15 dakikada zor dönüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Allahtan korkun LÜTFEN iftira atmayin Sabah 7 den gece 23.00 a kadar sahada olan kisilere bu iftira atilmaz Mehmet mert ve Ahmet bayhani cadde esnafi site sakini okullarin yonetimcileri calisan personeli gormekten bıktı.Fatih bir sen gorememissin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt44 (4 yıl önce)
    asıl trafik yükü barguzu caddesinde.eğer barguzu yüzakına bağlanmazsa hiçbir anlamı olmayacak. iyi kötü demeden barguzu cad yüzakına bağlanırsa çok iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan oğuz (4 yıl önce)mlt44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum bu yol en kısa zamanda yapılması gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle aciliyetli olan bu bağlantı yollarının açılması
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet topal (4 yıl önce)
    lütfen gülümser caddesi yani eski ssk dan yukarı çıkan yolu asvalt yapınız ciddi anlamda çok bozuk ve çöküntü çok perışan oluyoruz 2 ayda bir araçlarımızın ön düzenlerini yaptırıyoruz......
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (4 yıl önce)
    Başkanım burayı okuyorsanız Yada başkana ulaşabilecek birisi okuyorsa Allahını kitabını seviyorsa Eski SSK önünden yukarı çıkan yolu yapın Böbrek taşları oynuyor milletin orda Böyle rezil bir yool olamaz 1 kez yol yapılmış 10 kez yama Eski belediye başkanının kulakları çınlıyor durmadan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent eml (4 yıl önce)
    Toplam 8 şerit yol 120 bin nüfuslu yerin ortasında hayhay yeterli. Komediye bakın Bu yol gidip çevre yoluna bağlanıyor çevreyolu bukadar geniş değil çoğu yerde. Üstüne 8 şerit yolda hız sınırı 50 km Dahasıda var yol daha bitmeden radar işe başladı bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (4 yıl önce)
    Ikide yolun ortasındaki ve yolun tecde çıkışının ortasındaki evler ne olacak O evlerin yikilamamasindaki amaç ne Böyle büyükşehir belediyesi olur mu anlayamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli1071 (4 yıl önce)
    hepi topu 3.3 kilometre yol amma köpürtüldü.gidiş geliş 7 km imiş 10 kez gidip gelirsen 30 km yapar!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Barguzu caddesinin de altın kayısı bulvarına bir an önce bağlanması lazım. Başkan çalışma devam ediyor diyor. Umarım orasıda çabucak biter. Çünkü Çok faydalı bir iş yapılmış olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Yol yapmışsınız hiçbiryerde otobüs durağı yok eşlerimiz kızlarımız yolun ortasında bekliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (4 yıl önce)Tecdeli isimli kullanıcı yorumuna
    Durak olunca boş gezenler mesken ediniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    BU HIZMET MALATYA VE MALATYALILARA YAPILIYOR. SELAHATTIN GÜRKAN, MEHMET MERT'E VE ÖZELLİKLE PROJE VE PERSONEL KOORDINASYONUYLA BİRÇOK PROJEYE IMZA ATAN YOL YAPIM ASFALT MÜDÜRÜ AHMET SERHAT BAYHAN VE EKIBINE TESEKKURLER. ALLAHIM YOLUMUZU AÇIK ETSIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birazda çalışmaları yerinde kontrol etsinler baskan gelince görüyorum sadece ben bu kardeşlerimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Allahtan korkun LÜTFEN iftira atmayin Sabah 7 den gece 23.00 a kadar sahada olan kisilere bu iftira atilmaz Mehmet mert ve Ahmet bayhani cadde esnafi site sakini okullarin yonetimcileri calisan personeli gormekten bıktı.Fatih bir sen gorememissin.
    0
    0
    Yanıtla