SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Öğrenciye Tablet Desteği

0
Güncellendi - 2021-01-03 02:49:54
6 Öğrenciye Tablet Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Gençlik Merkezi tarafından 6 gencin EBA uyumlu tablet ihtiyacı giderildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü Malatya Beydağı Gençlik Merkezi tarafından geleneksel olarak Malatya Park AVM’ de düzenlenen ‘Geleneksel Yıl Sonu Sergisi’ ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Üç gün süren sergide, pandemi nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan dolayı online eğitime ulaşmada güçlük çeken öğrencilere destek vermek adına EBA uyumlu tabletler proje kapsamında 6 aileye daha verildi. Böylelikle toplamda 16 gencin EBA uyumlu tablet ihtiyacı giderilmiş oldu. Beydağı Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Tabletini getir hediyeni götür projesine destek veren vatandaşlarımıza atölyelerimizde üretilen hakiki deri çanta, ajanda veya cüzdan hediye edilecektir. Toplanan laptoplar tutanakla gençlerimize hediye edilecektir” denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir (3 yıl önce)
    Yani o kadar düzmece olmuş ki başlık 6 tablet diye birinci paragraf 6 tablet ikinci paragrafta toplamda 16 Laptop denmiş. Meb tablet ihtiyaçı olanları okullardan listesini isteyerek tespit etti. Dağıtıma başladı. Alternatif işler bir taraftan ilçe belediyesi bir tarafta başkaları merak etmesin bakanlık dağıtıyor.
    0
    0
    Yanıtla