SON DAKİKA
SON DEPREMLER

60- 65 Yaşa Aşı Gelecek Hafta Başlıyor

0
Güncellendi - 2021-03-18 00:37:16
60- 65 Yaşa Aşı Gelecek Hafta Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Son 15 günde maalesef çoğu ilimizde vaka artışı görüldü. Sonuçlar henüz hastanelere fazla yansımaya başlamadı." dedi.

Bakan Koca şunları söyledi.

"Virüs, eski virüs değil, mutasyona uğradı' diyerek, asla işi hafife almayın. Mutantı da olsa, koronavirüs tehlikeli bir virüstür. Gelecek haftadan itibaren 60-65 yaş grubunun aşılarına başlanacak. Yaşınız 60-65 arasındaysa lütfen telefon mesajlarınızı dikkatle takip edin. Kovid-19'un kitlesel bir sorun olmaktan çıkması için önümüzde yıllar yok, aylar var. İnsanlık, 2020'nin çaresizliğini aştı. 2021 yılı umut ve zafer yılıdır."

Sağlık Bakanı Koca, "Uygulanmak üzere bu ay 4,5 milyon doz daha gelecek. Bu aşı da aşı sırası gelenlere yapılacak." bilgisini verdi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • berk (3 yıl önce)
    sayın bakanım malatya yeşilyurt hasan calık hastanesine eşimi elettim baş ağrısı ve boyun tutulması vardı daha giriş yapmadan hemşire neyin var dedi baş ağrısıve boyun tutulması dedik hemen covid testi yapılmalı dedi hemsire. ve dr eşimi görmeden 2 metre uzakta boyun tutulması var dedik oda covid testi yaptırın dedi öncelikle açil drları hastayı kabine alır muayenesini yapar ona göre test yaptırır hastamı görmeden covid testi yaptıramaz
    0
    0
    Yanıtla