SON DAKİKA
SON DEPREMLER

615 Araç Denetlendi, 324'üne Ceza Yazıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü şehir içinde Trafik Denetleme Müdürlüğü ile şehir dışında Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü ekiplerince,  'Özel Denetim 97' uygulaması kapsamında gerçekleştirilen çalışmada denetlenen 615 araçtan yarıdan fazlasını oluşturan 324'üne çeşitli ihlaller nedeniyle ceza uygulandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün il genelinde yapılan denetimlere ilişkin açıklaması şöyle:

"İl genelinde yapılan "Özel Denetim 97" (Trafik Işık ve İşaret İhlali) kapsamında;

Kontrol Edilen Araç sayısı: 615

• 47/1-b Madde (Kırmızı ışık kuralına uymamak,): (244)

• 47/1-c (Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak: (41)

• Diğer muhtelif maddelerden; (39) olmak üzere

• Toplamda uygulanan Ceza: 324

Ayrıca (2) Araç trafikten men edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    AYHANA,a Cevap ayhan birader Ben Almanyadayım öyle çirkin Bir laf duymadım ancak senini gibileri demek istedin galiba Ona diyeceğim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Şu abartı egzoz takanlarla çevre yolunda sürat denemesi yapan motorsitletçileri bitiremediniz gitti. Ayrıca son zamanlarda araç içinde mahalle aralarında 2. vitesde gidip son ses müzik dinleyenler de var bir de bunların çaresine bakmanızı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (3 yıl önce)
    emniyet güçlerinin ellerine sağlık. malesef trafikte saygısız sürücü çok. bu denetimlerin artırılarak yapılması şart. trafikte hem araç hem de saygısız sürücü sayısı çok fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (3 yıl önce)
    ankarada bu kadar çok trafik polisi görmedim tek yaptıkları ceza yazmak iş çıkışı saat 5 6 arası trafik kilit nerede trafikçi abilerim !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (3 yıl önce)
    Almanya-da "kırmızı ışıkta bir hayvalar birde Türkler geçer " sözü var. Nasıl Kırmızı ışıkta geçiyorlar. Bu cinayet. Kimsenin salladığı yok. 244 kişi. Ben Belçika'dan yazıyorum. Kırmızıda geçmek iki ay Ehliyete el konulması + mahkeme+ para yada farklı cezalar.
    0
    0
    Yanıtla