SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Maçta En Yüksek Puan Hedefi

0
Güncellendi - 2019-10-23 03:42:39
8 Maçta En Yüksek Puan Hedefi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un takım kaptanı Erhan Gözetlik, ilk yarıda kalan 8 karşılaşmada alabilecekleri en yüksek puanı alıp, devre arasına iyi girmek istediklerini söyledi.

Gözetlik, ligin 9'uncu haftasında sahalarında İstanbul ekibi Modafen karşısında aldıkları farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

İç sahada oynadıkları karşılaşmaların kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gözetlik, "İç sahada oynadığımız maçlar artık bizim olmazsa olmazımız" dedi.

Gözetlik, sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Sezona kötü başlamamızın birçok faktörü vardı. Yeni bir takımdık. Bir süre sonra bunları aştık. İyi mücadelemizin karşılığını aldık. Modafen rakibimizdi. 9 puanlık bir maç oynadık. Çok güzel bir oyun ve skorla sahadan ayrıldık."

Grup'ta puan tablosunda Modafen'in üzerine çıktıklarını ifade eden Gözetlik, "Bu bizim için çok önemliydi. Geriye ilk yarıda 8 maçımız kaldı. Bu karşılaşmaların 3'ünü sahamızda, 5'ini ise deplasmanda oynayacağız. Artık iç sahada kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. İçeride oynayacağımız karşılaşmaları kesinlikle kazanacağız. Deplasmanda da puan ya da puanlar almak için mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

Gözetlik, ilk yarıda kalan 8 karşılaşmada alabilecekleri en yüksek puanı hanelerine yazdırmak istediklerini kaydederek, "Devre arasına alabileceğimiz en yüksek puanla girmeyi hedefliyoruz. Kötü gidişat olabilir sonuçta yeni bir takım. İlk defa profesyonel ligde mücadele eden bir takımız. Bazı olumsuzluklar tabi ki olacak. Herkes bizi desteklesin. Burası memleketimizin, Malatya'mızın bir değeri. Birçok kişi buradan ekmek yiyor. Bu hepimizin değeri, inşallah daha çok sahip çıkılır. Kamuoyundan bu desteği bekliyoruz. Belediye başkanımız, kulüp başkanımız ve yönetimimiz bize gerekli desteği veriyor. Biz bunu sonuna kadar hissediyoruz. Bizde saha içerisinde düzelmeye başladık. Bazı olumsuzlukları geride bıraktık. Bu da zaten sahadaki sonuçlara yansıyor. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız