SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Markette Stant Açtılar

0
Güncellendi - 2021-02-11 06:36:00
9 Markette Stant Açtılar
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin tanıtımı için Fahri Başkan Yıldız Güder’in talimatıyla Malatya’da bulunan toplam 9 markette tanıtım ve satış stantları açtı.

Kadınların iş gücüne katılımı, iş sahibi olmak isteyen kadınlara işgücü ortamı sağlamak, ev kadınlarının hayallerini gerçekleştirmek, kadının sosyal ve içtimai hayatta fonksiyonlarını arttırmak, kadınların hünerli ellerinden çıkan ürünleri üreticiden direk olarak tüketiciyle buluşturmak ve karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma suretiyle sağlayıp korumak amacıyla Battalgazi Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Türkiye’nin ilk endüstriyel mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, hayata geçirdiği projelerle bölgeye öncü olmaya devam ediyor. Son olarak özel gereksinimli bireyler ve ailelerine kapılarını açan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretici kadınların hijyen denetimlerinden geçerek yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki tanıtımını üst seviyelere çıkarmak adına büyük adımlar atmaya devam ederken, üreticilerin yoğun olarak kullandığı marketlerde de tanıtım ve satış stantları açtı. Toplam 9 markette açılan standın vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirten Fahri Başkanı Yıldız Güder, Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatif olarak üretimi güçlendirmek adına üzerlerine düşen tüm sorumluluklarını yerine getirdiklerinin altını çizdi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, “Battalgazi Belediyemizin destekleri ile kurmuş olduğumuz Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi olarak üretimi güçlendirmeye devam ediyoruz. Şükürler olsun hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Bir yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalarımızla artık kendi kendine yeten ve yeni hedefler koyan bir kooperatif konumuna ulaştık. Kadınlarımızın organik ürünlerini tüketicilerle buluşturmak için yeni bir hamle daha yapıyoruz. Bir yandan projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşarken, diğer yandan da üretici kadınlarımızın ürünlerinin tanıtımını yapmak için vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı marketlerimizde tanıtım ve satış standı açıyoruz. Kadınlarımız, bu stantlarda el emeği göz nuru ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Bu anlamda bizlere kapılarını açan ve kadınlarımızın emeklerini değerli kıldıkları için başta Esenlik Marketlerimiz olmak üzere Çarşı Marketlerimiz ve Pazar Marketlerimizin yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki hafta birkaç marketimizde daha bu stantlardan açacağız. Bununla birlikte ikinci şubemizi Gazi Parkımızda hayata geçiriyoruz. Burada da en kısa sürede satışlarımız başlayacaktır. Hayatın her alanında yer alan kadınlarımızın, üretimde etkin rol alması için çıktığımız bu yolculukta kadınlarımız ile birlikte en güzel hikayeleri yazmaya devam ediyoruz. Kadın üretirse toplum kazanır. Vatandaşlarımızı stantlarımıza bekliyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız