SON DAKİKA
SON DEPREMLER

93 Yaşında Gönüllü Oldu

0
Güncellendi - 2019-10-17 03:35:06
93 Yaşında Gönüllü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaşayan 93 yaşındaki Hacı Ahmet Tur, Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için gönüllü olarak askerlik şubesine başvurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Suriye'de başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için gönüllü askerlik başvurusu yapan 93 yaşındaki Hacı Ahmet Tur, Mehmetçiklerin arasında olmak istediğini söyledi. Battalgazi ilçesinde yaşayan Hacı Ahmet Tur, “Askerlik başvurusu yapmak için askerlik şubesine geldim. Vatanımın bir karış toprağını hiç kimseye vermem. Elimden geldiği kadar çalışacağım. İnşallah teröristlere saldırmaya, Mehmetçik ile birlik olmaya geldim. Allah milletimizi, askerlerimizi ve vatanımızı korusun. Askere gitmek istiyorum buraya onun için geldim. Elbisemi silahımı versinler derhal giderim. Allah bütün vatanımızı ve bütün milletimizi esirgemesi için elimden gelen her şeyi yaparım. 93 yaşındayım. Elim silah tutar daha kaç tane terörist gebertirim inşallah. Bütün Türkiye’yi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • deniz (4 yıl önce)
    Bunun neyi haber gönderin dedeyi savaşsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Allahü ekber İşte bu senin allahina kurban dedem benim biz buyuz işte bu ruh olsun bizde kimse bizi yıkamaz osmanlı ruhu allah sana salglik saat versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Milletimiz menfaatine yapılan her güzel hareket eylem ve harekata eleştiri yapanlara bu Dedemizin tutumu kapak olsun...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    20 yaşındakini bile gönüllü almayacaklarina göre neyin reklamı bu. Medya orada sabit mi bekliyor geleni gideni haber yapmak için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (4 yıl önce)
    Allah’ına gurban YİĞİDO amcam aslen sivaslı olur. Battalgazi Kavaklıbağ Mahallesi Muhtarı Ekrem TUR’un babası. Maşallah ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali karakuş (4 yıl önce)
    dedem ALLAH INA Gürhan sendeki bu iman dolu yürek gençlerimize örnek ve ilham olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla