SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Takım EURO 2020'de 2. Maçı da Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-06-16 22:43:12
A Milli Takım EURO 2020'de 2. Maçı da Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Galler'e 2-0 yenildi ve ikinci maçı sonunda da puanla tanışamadı.

42. dakikada Galler öne geçti. Bale'in savunmanın arkasına gönderdiği pasla ceza sahasında topla buluşan Ramsey, göğsüyle düzelttiği meşin yuvarlağı ayak içiyle yaptığı vuruşla ağlara gönderdi: 0-1.

90+5. dakikada Galler ikinci golünü buldu. Galler'in sağ kanattan paslaşarak kullandığı kornerde Bale altı pasa hareketlendi, uygun pozisyondaki Connor Roberts'a pasını gönderdi. Bu oyuncunun yerden şutunda top ağlara gitti: 0-2.

Gruptaki ilk maçında İtalya'ya 3-0 kaybeden Türkiye, ikinci maçından da puansız ayrıldı. Galler ise bu galibiyetle puanını 4'e yükseltti.

Gruptaki son maçta rakip İsviçre

A Milli Futbol Takımı EURO 2020'deki ikinci maçında da gol sevinci yaşayamadı. Milli takım, iki maçta kalesinde 5 gol görürken, gol atma başarısı gösteremedi.

A Milli Takım'ın sol beki Umut Meraş mücadelenin 70. dakikasında sakatlandı ve karşılaşmaya devam edemedi. Şenol Güneş, Umut'un yerine Mert Müldür'ü sahaya sürdü.Ay-yıldızlı ekip gruptaki son maçında 20 Haziran Pazar günü Bakü Olimpiyat Stadı'nda İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Galler ise Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya karşısına çıkacak.

Bakü, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Codi44 (2 yıl önce)
    Balonlar er yada geç soner ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Sahada oyun namına bir şey yoktu. Ee Takım reklamlara ayırdığı zamanı antrenmanlara bir de rakip analizine harcasaydı daha başarılı olurduk. Maç sonu bakıyorum TRT'nin röportajına dakika 70'den sonra giren garibim Mert Müldür - Halil Dervişoğlu çıkmış. Adamların sesi titriyordu ya... Mert Müldür kim mi? Adam Avusturya'nın o kadar baskısına rağmen geldi TÜRKİYE A Milli Takımı'nı seçti. Maç kaybedince hemen onu öne attınız. Bu mu sizin kaptanlığınız? Bu mu sizin abiliğiniz? Neredesin Burak? Neredesin Yusuf? Neredesin Hakan? Sadece maç kazanınca mı öne çıkmayı biliyorsunuz. Dün akşam İtalya-İsviçre maçına baktım. İtalya Milli marşını bile öyle bir hırsla okudu ki hayran kaldım. Adamlar sahaya çıktı ilk maçta bizi ikinci maçta İsviçre'yi sahaya gömdü. Adamlar da ruh var, azim var, hırs var, taktik var. Bizim Filozof Şenol Hoca daha çıkmış yabancı kuralı diyor. Sen önce galibiyet almaya bak hadi onu geçtim pozisyona girip gol atmaya bak. Bu arada #BizimÇocuklar diyoruz ya o çocukların reklamlarda daha iyi oynadığını da görmüş olduk...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Önce Turnuvanın en kötü takımının hocası olan Şenol güneşin yıllık 3.2 milyon euro para aldığını öğrendim..Bu para içinde benim hakkım varsa haram olsun.Gelelim büyük hocanın takdik ve düşüncelerine,birkere diğer oyuncularımız gibi, Lillede oynayan oyuncularımız da bir oyun kurgusu dahilinde başarılıydılar.Şenol hocanın bir oyun kurgusu takdiğı olmadığını gördük nasıl bir mantıkla hareket ediyorki aynı oyuncularla ilk maçta dağılan takımından başarı bekledi.İki maçtaki performanslarına bakıldığında,bu oyuncular Adem büyüğün eline su dökemezler.İnadında boğulup gideceksin Şenol güneş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Adem olsaydı en azından gol atardı. Milli takimdan Şenol Güneş derhal gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Milli takım kış uykusunda adem kaptanın ahı şenol hocaya ders olsun
    0
    0
    Yanıtla