SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'de 5 Günlük Korona Yası

0
Güncellendi - 2021-02-23 00:48:27
ABD'de 5 Günlük Korona Yası
A- A+ PAYLAŞ

ABD Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Başkan Joe Biden’ın Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden 500 bin kişinin anısına önümüzdeki 5 gün boyunca federal binalardaki bayrakların yarıya indirilmesi talimatını verdiğini açıkladı.

ABD’de Covid-19’a bağlı can kaybının yarım milyonu aşmasının ardından Başkan Joe Biden’dan hayatını kaybedenler için anlamlı bir emir geldi. ABD Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Başkan Joe Biden’ın Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden 500 bin kişinin anısına önümüzdeki 5 gün boyunca federal binalardaki bayrakların yarıya indirilmesi talimatını verdiğini açıkladı.

Psaki, Biden ve eşi Jill Biden ile Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve eşi Douglas Emhoff’ın ilerleyen saatlerde Covid-19 nedeni ile hayatını kaybeden 500 bin ABD’li için gün batımında düzenlenecek olan mum yakma töreni sırasında tüm Amerikalılardan bir dakikalık saygı duruşuna katılmalarını isteyeceklerini belirtti.

ABD'de toplam vaka sayısı 28 milyon 774 bin 823'e, toplam can kaybı ise 511 bin 415'e ulaştı.

Washington, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız