SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Abdullah Avcı, Hamzaoğlu'nu Övdü

0
Güncellendi - 2021-02-08 22:10:21
Abdullah Avcı, Hamzaoğlu'nu Övdü
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, “İyi bir ivme ve aile ortamı var. Sayısı az ama kalitesi yüksek, verdiğimizi karşılıklı uygulamaya çalışan bir oyuncu grubu var. İyi bir ivme yakaladık, onun için oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avcı, galip geldikleri Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Maçtan önce söylemiştim; ligin değerli bir takımı ve değerli bir hocası, benim meslektaşım Hamza Hamzaoğlu iyi işler yapıyorlar. Onlara başarılar diliyorum. Ligin direk oyunu ve kenar ortasını en fazla yapan takımına karşı bir plan yaptık. Onun için bugün Hüseyin Türkmen oynadı. Maçtan önce; zeminle ilgili sadece burası için değil Türkiye’de yüzde 70-80 sahalarımız kötü. Devlet stat yapıyor, yayıncı kuruluş parasını veriyor ama zeminlerimiz kötü. Ligin marka değerini ve kalitesini artırabilmemiz, oyuncu sakatlıklarını aza indirebilmemiz için zeminlerin Türkiye genelinde daha iyi olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Oyunun istedikleri gibi geçtiğini kaydeden Avcı, “Attığımız golden sonra bir ara oyunu kaybettik. Sayısal olarak baskılı olarak göründüler ama bir tek Uğurcan’ın net kurtardığı bir pozisyon var. Onun dışında çok tehlike yaşamadık çünkü geldiğimiz günden itibaren bu kenar ortalara çalışıyoruz ve doğru karşılamalar yaptık. Sonrasında son dakikada oyunu bitirirken attığımız gol, maçı daha net kazanmamızı sağladı. İyi bir ivme ve aile ortamı var. Sayısı az ama kalitesi yüksek, verdiğimizi karşılıklı uygulamaya çalışan bir oyuncu gurubu var. İyi bir ivme yakaladık, onun için oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu maçı kazandık. Bu haftayı da iyi değerlendirerek, Gaziantep ile içeride oynayacağımız maça hazırlanacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cumali (3 yıl önce)
    Hamza oğlu Malatya sporu aşağalamaya ve küçük düşürmeye başladı bunu maçtan önce verdiği ropartajda çok açık beli etti. Gücümüz belli yine savunma amaçlı oynuyacağız dedi, artık her maç öncesi aynı demenç. Kendini Malatya Spor ve Malatya Spor camiasının üstünde görmektedir. Ya dizgensin yada gönderilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Takım çok iyi oynadı aynı futbolu antalyada oynarsa galip döneriz bu maçta şans trabzondan yanaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • 4444 (3 yıl önce)
    Rakibin hocası bile hesap soruyor, devlet stad yapıyor yayıncı kuruluş para veriyor stad zemini bozuk paralar nereye gidiyor demek istiyor. Hoca haklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Hamza kulübede ben evde izledim. Aramızdaki fark.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Oyunu okuyamayan zamanında oyuncu değiştirmeyen Hamza Hoca'ya İroni yapmış herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Kim ki Hamzaoğlu'nu övüyoırsa burada bir yanlışlık var demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yine 5-0 yenilseydiniz hamzaya teşekkür edermiydiniz.takımı önünüze koyun gibi yatırdı.ne iyi iş yaptı.
    0
    0
    Yanıtla