SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Abdulsamed'den Yediği Gol İçin Özür

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un genç kalecisi Abdulsamed Damlu, Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, “Benim kendi yaptığım bireysel bir hatadan dolayı golü yedik, onun için özür diliyorum” dedi.

Galatasaray’a karşı iyi mücadele ettiklerini belirten Damlu, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maça iyi başladık. Son dakikada yediğimiz golle 1-0 mağlup olduk. Maalesef futbolda bunlar var” ifadelerini kullandı.

Genç eldiven, kendisinin yaptığı bireysel hatadan golü yediklerini ifade ederek, “Takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ve camiamızdan özür diliyorum. İnşallah bir daha olmaz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Eline,Ayağına sağlık kardeşim,o golü dünyanın en iyi kalecisi olsa yerdi,yerden seken toplar kaleciler için ölümdür, bir adım önde olsan yemezdin ama...........................tecrübe oynayarak kazanılıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi niyetli (3 yıl önce)
    Genel olarak hatalarını veya eksikliğini dile getirmek istiyorum...Reaksiyon hızın çok düşük. .yan toplarda ki adımlaman yetersiz fiziğini kullanarak topa uzaniyosun buda hep hataya sebebiyet veriyor.Pozisyon sezgın zayıf...aut kullanman amatörce biraz kuvvet çalışırsan daha iyi olur...attığın autlar orta saha yetişmiyor. Öz güven eksikliğin var...cesaretli ol önünde kim oynarsa oynasın yerlestirmelerde sorumluluk al.cizgi kalecisi olma.adimlama çubuklu kuvvet ve topu oyuna sokma becerisi çalış. En onemlisi de cepheden atılacak olan frikiklerde futbolcunun çıkış ve destek ayak acısına bakarsan topun hangi yöne gideceğini yüzde 99 yakalarsın. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ba (3 yıl önce)
    Hic özür dileme Cok genc Kaleci kardesimiz Süper Lig de saha böyle olursa nasil kalecilik yapsin Allah yardimcin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (3 yıl önce)
    Maç boyunca adam gibi bir şut geldi onuda yedi. Kaleye sakat da olsa ertaç geçsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozoklu44 (3 yıl önce)
    Sadece sen değil, başka hata yapanlarda bu şehirden özür dilemeli, birisi oyuncu değişikliği ile birisi ortasahada çalım yiyip faul yapmayan (normalde defans oyuncuları orta sahada çalım yedikleri zaman faul yaparlar) eski Galatasaraylı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (3 yıl önce)
    Bırak Allah aşkına bildiğin YMS maçı verdi gs ye vermek için elinden geleni yaptı adem semih hatta hamza nedir bu haliniz nedir bu gs sevdanız ama noktayı sen koydun Abdulsamet bir Malatyalı olarak diyorum ki bu kafayla kendinizi bir alt ligde bulursunuz pandemi de kurtaramaz sizi reziller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yorumunuzu esefle karışılıyorum .Çok ayıp Siz ve sizin gibiler kolay satılacak yapınız varmı ki başkalarında bu şekilde çamur atıyorsunuz.Bu insanlar profosyenel öyle gazozuna maç yapmıyorlarBir takım olgusu var kazandıkça prim alıyorlar ihanet etmeleri kariyerleri içinde mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Profesyonel futbolcuy san hata yapıp özür dileme hakkın yok, hata yapma ,özür dileme dönemin amatör Lig dönemlerindeydi..Hata dönemini geçtin,kusura bakıyorum bu takım 1 puanla küme düşerse ne olacak...Her futbolcu hata yapsın sonra özür dilesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hata futbolun özünde var.Önemli olan hile yapmamak.Abdulsamed kardeşimde tecrübelendikçe hataları da azalacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani diğerleri hile yapıyor diyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım her şeyin altında bir köyü niyet olduğunu düşünüyorsunuz.Hayata bakış açınızı değiştirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Yaptığı hata dışında gayet iyiydi umarım kendine güveni azalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Sen onurlu duruşunu devam ettir... Yerden seken topu kurtarmak o kadar da kolay değil... Sorun o şutu oradan vurduran defansın.. Adama bomboş alan bırakırlarsa olacağı bu... Yani senin hatan matan yok kardeşim moralini bozmadan duruşuna devam et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Niye özür diliyorsun kardeş. Milyon avro alan Tetteh 2 gol attı yüzlerce pozisyon kaçırdı. Özur diliyormu. Sen kendine güven yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tettehin cebine bırak milyon avroları 3 aydır maaşı bile girmedi.Bunu ben söylemiyorum.Hamza hoca söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla