SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Adem Büyük'ü Açıkladı

0
Güncellendi - 2019-06-29 02:04:59
Galatasaray Adem Büyük'ü Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray Kulübü, Babel'in ardından Adem Büyük'ü de kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki golcü oyuncu Adem Büyük ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Adem Büyük ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre futbolcuya 2019-2020 sezonu için net 3 milyon 500 bin TL, 2020-2021 sezonu için ise net 4 milyon TL sabit transfer ücreti ödenecektir."

"DEĞERLİ OYUNCULAR.."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Adem Büyük, Babel ve Valentine Ozornwafor transferi ile ilgili  şu ifadeleri kullandı:

“Üçü de çok değerli futbolcular. İkisi zaten taraftarlarımızın bildiği futbolcular. Ben onların Galatasaray’a ve camiaya yakışır şekilde terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerine inanıyorum. Valentine çok genç bir oyuncu, Nijeryalı. Biz onun da uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edeceğini, uzun vadede defansımızı toparlayıcı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. "

Adem Büyük ise Türkiye'nin en büyük camiasına geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayarak, "Bana güvenenleri, inananları mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dediğim gibi Türkiye’nin en büyük camiasına geldim ve bunun bilincinde olarak mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Yeni şampiyonluklara hep beraber ulaşacağız diye düşünüyorum. Türkiye’de böyle büyük bir camiada, böyle büyük bir taraftarı arkanıza alarak oynarsanız daha da iyi olacağınıza inanıyorum. Geçen sene bunun örneğini gördük. Bu sene de inşallah aynı şekilde devam eder, yeni şampiyonluklara yelken açarız diye umut ediyorum” diye konuştu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    G.SARAY BU ADAMI NE YAPACAK TURŞUSUNUMU KURACAK ANLAMADIM GİTTİ? BİZDEYKEN GÖRDÜK ŞAHSİ İÇİN OYNAYAN BENCİL BİRİSİ. PENALTI ATMAKTAN BİLE ACİZ BECERİKSİZ VE SPOR AHLAKI OLMAYAN BİRİSİ! ARTIK G.SARAY TEPE TEPE KULLANSIN! KADROYA GİREBİLİRSE TABİİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • altin sarrafin elinde futbolcu iyi hocayla deger kazanir.Adem iyi futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla