SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük Süper Ligin En Fazla Gol Atan Yerlisi

0
Güncellendi - 2021-05-12 14:47:31
Adem Büyük Süper Ligin En Fazla Gol Atan Yerlisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcusu Adem Büyük, gol sayısını 16’ya çıkarırken Süper Lig'in en çok gol atan yerli oyuncusu oldu.

Süper Lig’in 41. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Hatayspor’la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada 64. dakikasında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Adem Büyük, Süper Lig'deki gol sayısını 16’ya çıkardı. 33 yaşındaki futbolcu, geride kalan 41 haftada ligin en çok gol atan yerli futbolcusu konumunda bulunuyor. Adem Büyük, 16 golün 9'unu penaltıdan kaydetti.

iha- AA

FOTO: Adem Büyük, A.Hatay maçında takımının beraberlik golünü attıktan sonra sevincini arkadaşlarıyla paylaştı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • abuzer (2 yıl önce)
    10 golü penaltıdan atmış şaka mısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper ligde bir takımın yerli oyuncusuda, 16 gol atsaydıda hepside penaltı olsaydı.Bu Malatyada yaşayan tipik bir 2.lig taraftarı söylemi.Üstelik 10 değil 9.Sizden beklenen Malatyaspor ve oyuncuları değil,şehrinizin takımı ve oyuncuları ile ilgilenin.
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir'li (2 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Abuzerrr, 02'li köyüne dön sen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Bencede Adem soyadı gibi Büyük isler başarıyor. Milli takımdada buyuk işler başarır. Eminim Burak Yılmaz dan daha başarılı olucaktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Adam gibi Adem Büyük Kaptan, Çıkaran İrfan ligde tutan Teknik Adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Bizim dusuncelerimizi ifade etme imkanı veren Malatya habere ve burada yorum yapan hamserilarima ve bütün malatyalarin Malatya sporun bayramını tebrik ederim yönü sezonda ms başarılar dileri
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Bazı spor yazarları şimdiden yazmaya başladı yıllar önce Türkiye de şikeci Şerefsizlerin satın alıkları Ankara Güçlü lü kendi takımını satan gol yeme yarışına giren Şerefsizlerde bahsetmektedirler. Burası Malatya yenersin yenilirsin burada yenilmek için takımını satacak şikeci şerefsiz bulamassınız. Bizlerin takımımıza güvenimiz tamdır onlar da onurları şerefleri için mücadele edeceklerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Adem komple bir futbolcu sene onu besleyebilecek bir takım oluşturuldu daha da başarılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Spor ahlakına sahip iyi bir insan GS gitti tekrar geldi kaldığı yerden devam etti,onu Malatyalı sporseverler unutamaz ,Adem bizim ikinci oktay çevigimiz oldu , inşallah maddi proplemler çözülür takım yeni sezona kafaları rahat girerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Dünya küçük Adem Buyuk
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Arkadaşlar çok sağlam bir yerden bilgi aldım adem Yıldız milli takima seçildi haberiniz olsun bayramdan sonra açıklanacak yada bu haftaki maçtan sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Soyadı gibi BÜYÜK kaptan ve takım arkadaşları dedikodulara meydan vermemek için kaplanlar gibi namus, şerefi ve ahlaklı bir şekilde son maçlarını yener veya yenilir ama adlarına şikeci dedirtmezler. Malatyalılar olarak sizlere güveniyoruz yolunuz açık şansınız bol olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Teşekkürler kaptan.Yüreğine sağlık.Malatya seninle gurur duyuyor.Umarım uzun yıllar hizmet edersin bu takıma.
    0
    0
    Yanıtla