SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük 'Tedbirli' Olarak PFDK'da

0
Güncellendi - 2021-02-23 20:52:29
Adem Büyük 'Tedbirli' Olarak PFDK'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve Konyaspor'un 3-2 galip geldiği maçtaki hakaretleri gerekçesiyle, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği, Adem Büyük'ün kurula sevk gerekçesini şöyle açıkladı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu ADEM BÜYÜK'ün 20.02.2021 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Süper Lig müsabakasındaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 23.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgay Mutlu (3 yıl önce)
    İlginç olaylar olmaya başladı. İki takımda son derece centilmen oyun oynadılar. Sahada tatlı sertlikler oluyor. Bunlar doğal iki takımda şiddetle puana ihtiyacı var. Basit olayları büyüten yetkililer. Çok amatörce ceza kuruluna sevkler saha dışı şeyler yapıyor kınıyorum demek ceza verilerek takımları sindirmek istiyorlar. Bıraksınlar Takımlar Oyun ve mücadele edebilsinler. Bu Pandemiye rağmen futbol oynayan takımların destek vermeye teşvik etsinler bizlerde destek olup federasyonu Alkışlayalım kanaatindeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet demir (3 yıl önce)
    Hakaret iddiası doğruysa adem tecrübesindeki bir futbolcuya yakışmaz bu sorumsuzluk malatyaspor taraftarı seviyor baştacı ediyor sen de olası alacağın cezayla oynamayacağın maçlardaki yokluğunda sırf bu nedenle kaybedilecek puanlarla kulübe zarar geleceğini ve taraftarını üzeceğini tahmin edersin.sana sahip çıkan bu şehrin taraftarını üzme adem sen türk futbolunun degerisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Adem'e yapılan faulleri görmezden gelen hakem ve tff, ne hikmetse Adem'in en küçük bir faulüne hemen ceza vermek istiyor. Çifte standart.
    0
    0
    Yanıtla