SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük, YMS Formasıyla 100'üncü Maça Çıktı

0
Güncellendi - 2021-08-29 14:40:18
Adem Büyük, YMS Formasıyla 100'üncü Maça Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malayaspor’un başarılı futbolcusu Adem Büyük, sarı-siyahlı formayla 100. resmi maçına çıktı. Büyük, bu karşılaşmalarda 29 gol atmayı başarırken, 12 de asist yaptı

Yeni Malatyaspor’un, Süper Lig’in 3. haftasında karşılaştığı Gaziantep FK maçında ilk 11’de yer alan 33 yaşındaki Adem Büyük, sarı-siyahlı formayı resmi karşılaşmalarda 100. kez terletti. Büyük, geride kalan 100 maçta takımına 29 gol ve 12 asistlik katkıda bulundu. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon 17 gol atarak en çok gol atan yerli futbolcu olmuştu. Adem'in bu sezon ise 2 golü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor da başarılı futbolcuyu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tebrik etti. Söz konusu paylaşımda, “Kaptanımız Adem Büyük, Gaziantep FK müsabakası ile birlikte şanlı formamız altında 100. resmi maçına çıktı. Adem Büyük’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Senol hoca adeletli secim yapiyorsan kaptan adem buyuk milli takimda olmasi gerek cunku her yerde oynayacak oyuncu gecen yil ligte 19 gol ve 2021 yilinda 3 macta 2 gol atti sectiginiz oyunculara bakin gol atamiyan oyuncular secildi bir dusunun adeletli secim yapin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Süper ligin en başarılı oyuncularından biri.Tam bir profesyonel ve sadece işine odaklanmış bir futbolcu Tek suçu Malatyasporda oynamak olan.Adem BÜYÜK 3 yıldır,bu ligde adından en çok bahsedilen oyuncusu..Adem BÜYÜK bu performansını İstanbul yada Trabzonda oynayıp,gösterseydi Milli takımın değişmez oyuncusu olurdu.Son avrupa şampiyonası ile başarısızlığı tescillenen Günümüz futbolundan bihaber,Avrupanın en başarısız teknik direktörü olan şenol güneşin sırf yurtdışında oynadığı için tercih ettiği ,31 maçta 5 gol atan Enesi inatla, Türkiye liginin gol kralına tercih etmesini asla unutmuyacağız.Artık milli takımımızın başında hiç bir özelliği olmuyan,maçları okuyamıyan,futbolcu tercihlerini her maçta yanlış yapan, başarısız Şenol güneşin başında bulunduğu sürece milli takım bundan böyle benim milli takımım olmuyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adaletin bu mu Dünya diyemiyorum ,adaletin bu mu Şenol hoca diyorum, eğer adem büyük Avrupa'nın herhangi bir takımında veya bu performansı ile büyük takımlarda oynasa milli takimin değişmez oyuncusu olurdu ,Adem forması için elinden geleni yapan,efendi,Malatya tabiri ile adam gibi adam olan hem iyi bir insan ,hemde iyi bir profesyonel futbolcudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Süperligin en kral futbolcusu. Y. Malatyaspor un herşeyi. Malatya da en çok sevilen futbolcu. Büyük sün Adem Büyük. Malatya lılar olarak biz onunla gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tebrikler, büyük kaptan.
    0
    0
    Yanıtla