SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük'e Gecikmeli Yaş Günü Kutlaması

0
Güncellendi - 2021-09-02 20:25:04
Adem Büyük'e Gecikmeli Yaş Günü Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, 30 Ağustos günü 34. yaşına giren kaptanı Adem Büyük'e 3 gün gecikme ile antrenman öncesi yaş kutlaması yapıldı.

Cumartesi akşam Gaziantep FK ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçtan sonra, milli maç arası nedeniyle 4 gün izin verilen Yeni Malatyaspor, 2 Eylül Perşembe akşam toplanarak Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi,  30 Ağustos 1987 doğumlu olan Adem Büyük'e yaş günü kutlaması yapıldı. Antrenman sahasındaki kutlamada Adem Büyük, hazırlanan pastadaki mumları üfledi ve arkadaşlarının alkışları arasında yeni yaşını kutladı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Daha nice güzel yaşlara ve bol gol atmalara
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Mutlu yıllar kıral Şenol hoca hariç bütün Türkiye senin buraktan daha iyi olduğunu biluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Bu arada mili maçı izledim Şenol Güneş buraga nasıl doksan dakka dayandı anlayamadım hiç bişey oynamadı burada golkrali adem var forumda bir adem ondan on kat daha iyi oynardı mili maça oyuncu seçerken hiç arastirmiyorlarmu çok yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sağlıklı ve mutlu nice yıllara kaptan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    İyiki varsın Büyük kaptan. Yeni yaşın hayırlı olsun. Mutlu ve sağlıklı ol. Kral adamsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    İyiki dogdon büyük kaptan mutlu yiler sana
    0
    0
    Yanıtla