SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir de Ortalıkta Erkeğim Diye Gezersiniz!"

0
Güncellendi - 2021-03-04 08:44:06
A- A+ PAYLAŞ

Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ardından kendisine ve eşine yöneltilen mesajlar üzerine açıklamalarda bulundu. Merve Büyük, "Buradan bana yazıp eşime hakaret eden herkesle mahkemede görüşmek üzere!" dedi. Taraftarlarda sosyal medyadan Merve Büyük’e destek verdi.

Süper Ligin 28.haftasında geçtiğimiz Salı günü Malatya’da oynanan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması sonrası Malatya ekibinin tecrübeli kaptanı Adem Büyük, “Ortada bir oyundu açıkçası. Ta ki, ilk yarının sonlarına doğruydu yanılmıyorsam, hakemle Sergen Yalçın arasındaki münakaşadan sonra hakeme bir şeyler oldu. Hakem autu korner verdi; verilmeyen fauller var. Bunların hepsi olabilir, hata da tabii ki olabilir, biz de hata yapıyoruz ama hakemin Beşiktaşlı futbolculara karşı tavrı ya da konuşmaları ile bizim futbolculara karşı arasında çok fark var. Bizim arkadaşlarımızı azarlar nitelikte… Burada kimse kimsenin çocuğu değil, arkadaşı da değil. Kimse kimseyi azarlayamaz burada. Ve FIFA kokartlı bir hakem… Buna nasıl önlem alabiliriz bilmiyorum ama bu, çok hoş bir davranış değil. Biz hakeme aynı tavrı (Beşiktaşlı futbolcuların tavrı) gösterdiğimiz zaman ya atılıyoruz ya sarı kart ile cezalandırılıyoruz veya hiç olmadık cezalar da alabiliyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Adem Büyük’ün yaptığı açıklama sosyal medyada gündem olurken, eşi Merve Büyük de sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Merve Büyük, sosyal medyadaki eleştiriler üzerine instagram hesabından “Buradan bana yazıp eşime hakaret eden herkesle mahkemede görüşmek üzere!” dedi.

Adem'deki yüreğin yüzde 10'u yok hiç birinizde" diyen Merve Büyük, "Siz anca oturduğunuz yerden insanlara hakaret edip kendinizi tatmin eder, bir de ortalıkta erkeğim diye gezersiniz” ifadelerine yer verdi.

Taraftarlar, Merve Büyük’ün fotoğrafının altına, “Adem abi canımız ciğerimizdir. Biz hep sizlerleyiz, Galatasaray sizlerle beraber. Size yazan Malatyalı değildir, Malatyaspor olarak Adem Büyük’ün yanındayız. Haklı olanı 9 köyden kovarlarmış, yanındayız yenge, dünya küçük tek büyük; Adem Büyük. Adem Büyük ve Merve Büyük’ün yanındayız. Adem abinin sonuna kadar arkasındayız yenge. Yenge yanındayız merak etme, Adem Büyük’ü yedirtmeyiz. Adem Büyük’ün yanındayız. Yenge seviyoruz sizi, arkanızdayız hep” paylaşımlarıyla destek verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    bu lig dörtten büyüktür.şu dört büyükler dediğiniz takımlar artık anadolu takımlarına yetemeyince nerden ne bulacaklarını şaşırmış vaziyetteler.Tüm spor dalları sizin etrafınızda dönmeyecek artık.Birazda milliyetçilik yapıp kendi şehrinizin takımını tutun.Bu hakaretler tüm Malatyalılara, Malatyaspor ve taraftarınadır.Sizler maç kaybettikçe inanın o hafta çok mutlu oluyoruz.Biz hepimiz biriz.siz teksiniz.kendi aranızda bile ebedi düşmansınız,bizimi seveceksiniz.Aynı şehrin üç takımı birbirleriyle kanlı düşman olmuş.Bir defada avrupada yüzümüzü güldüremediniz.Siz ne işe yararsınızki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Sezon başından berri penaltı dışında ne işe yaradın adem büyük Galatasaray da oynadığın futbol un yüzde kaçını oynadın resmen sahada geziyorsun takımı içerden birileri manipüle ediyor Semih kaya gibi senin gibi kubilay gibi 90 dakika sahada geziyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (3 yıl önce)
    Adam gardasim prim poz yapma oyununu oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Kıymetli oyuncumuz Adem Büyük'ün eşi, hanım olması hasebiyle yumuşak bi mesaj vermiş o haysiyet yoksunlarına. Bu " insan " lara buradan yazacak o kadar çok şey varki sansüre maruz kalır diye yazamıyorum ama onlar anladılar de yazmak istediğimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (3 yıl önce)
    Malatyasporda Oynayan oyuncuların kendileri ve eş ve çocukları Malatyayı sevenlere aittir.Kimse Adem Kaptanın eşine ve kendisine hakaret edemez hakaret edilirse bize etmiş sayılır.Kötü söz sahibine aittir. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Kendini bilmez insan cok memleket te afedersiniz hanimfendi.beyefendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Merve hanım çok haklı.Adem Büyük de canımız ciğerimiz. ceza almalarını dört gözle bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (3 yıl önce)
    Ağzına sağlık yenge hanım,bu tür dengesizlere en iyi cevabı vermişsin,...........helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Merve hanım bizim kardeşimiz ona yapılan terbiyesizlik bütün malatyalılara mal olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Merve Hanım haklı. Kendini erkek gibi gösterenlere çok güzel bir laf etmiş. Ağzına sağlık Merve Hanımın.
    0
    0
    Yanıtla