SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adım Adım Hayata Geçireceğiz"

0
Güncellendi - 2018-09-13 04:45:30
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeniden düzenlenen Horata Mesire Alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanısıra, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, Başkan Danışmanı Mehmet Güner, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, Şirket Genel Müdürleri, bazı daire başkanları, şube müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Horata Mesire Alanını gezerek yapılan çalışmalar ve düzenlemeler hakkında bilgiler aldılar.

Yapılan gezinin ardından Bahçebaşı Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Muhtar Yumrutepe, “Horata Mesire Alanı yapılan düzenleme çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuştu. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ise, “Yapılan hizmetlerden dolayı bir Banazılı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu yapılan hizmetler devam eder. Yapılan çalışmalarla Horata Mesire Alanı daha güzel bir görünüme kavuşmuş oldu” dedi.

Horata Mesire Alanının yeniden düzenlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “112 Acil Eylem Planı içerisinde yer alan Horata Mesire Alanının yeniden düzenlenmesi ve halkımızın hizmetine sunulması da yer alıyordu. Mesire Alanındaki eksiklikleri en kısa sürede gidererek halkımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin şehrin gürültüsünden bir nebze de olsa kurtulması ve güzel vakit geçirmesini sağlamak adına çalışmalarımızı çok kısa süre içerisinde tamamladık. Bu alanda çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra, 18 adet kamelya, 20 adet piknik masası, çocuk oyun grubu ile çalı tipi birçok fidan dikimi gerçekleştirdik. Horata Mesire Alanındaki çalışmalarımız devam etmektedir.

Su kaynağı bakımından da oldukça zengin olan Malatyamızda birçok mesire alanı bulunmakta. Bu mesire alanlarının iyileştirilip vatandaşlarımızın hizmetine sunulması gerekmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanlarda da gerekli düzenleme çalışmalarını yaparak Malatyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bugün 112 Acil Eylem Planında belirtmiş olduğumuz açılışlardan 10.sunu hizmete açıyoruz. İnşallah bundan sonra da belirtmiş olduğumuz hizmetleri adım adım hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, eski görünümünden çok uzak olan Horata Mesire Alanında piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Birde Giriş İçin Ücret alınmasa bir işe yarar. İnsanlar ta nerelerden kalkıp oraya kadar gelip birde 20 25 tl bi kamelyaya oturma parası vermeleri garip bir durum. Hizmet yapılırsa vatandaşa ücretsiz yapılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    iş yapmak istiyorsanız adam gibi yapın insanları soymadan yapın lütfen yapılan çalışmaların ömrü en fazla 5 veya 10 yıl sürüyor 300 yıllık 3000 yıllık proje yapamazsınız da en azın da 100 yıllık olsun saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bir kapatılan devlet hastanesini yapamadınız şu sehire üstelik sayın başkanımız bile söz vermıs iken,hala parkla ugrasiyosunuz mesireyle ugrasiyosunuz,horataya gittim cardaklar kucuk masa cekincede ikinci bir para talep ediyolar daha gitmem.bu isler önemli elbette ama daha onemli isler var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Boş isler kardesim. Proje getirin sehir disindan insanlar haftasonu tatiline gelsin.Teleferik yapilirsa cazibesi artar kiytirik islerle ugrasmayin. Ama nerde onu yapacak irade
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)
    giriş bedeli kaldırılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Genelde artık pek gidilmeyen mesire alanı. Birde yetmiyormuş gibi kamelyalardan da para alınıyor. Bir zamanlar cıvıl cıvıl olan şimdi yerinde yeller esen restoran kısmınındaki ıssızlığı görünce insan gerçekten üzülüyor. Koskoca bir yaz geçti hizmet adına hemen hemen hiç bir sosyal tesis yoktu. Anlamadığım konu birşeyler yapılıyor ancak aylarca son noktası konulamıyor. Yürüyüş yolu yapılıyor çim için aylar geçiyor. Yol yapılıyor aylarca kaldırımı yapılmıyor yada aydınlatması yapılmıyor. Gerçekten bu şehir de şehircilik şahsına münhasır olarak devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla