SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adımızı Süper Lige Yazdıracağız"

0
Güncellendi - 2017-03-02 00:40:33
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un stoperi Sezer Özmen, ligde önlerindeki 4-5 haftanın kritik olduğuna dikkat çekerek, “Bu 4-5 haftalık periyodu kayıpsız bir şekilde devam edip, istediğimiz en çok puanı kazanıp, ilk sırada adımızı Süper Lige yazdırmak istiyoruz” dedi.

Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Özmen, zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade etti.

“ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK”

Altınordu karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini dile getiren Özmen, “Kendi evimizde gözükse de Altınordu ile İstanbul’da karşılaştık. Çok diri ve genç bir takımla karşılaştık. Bu anlamda maçın zor geçeceğini biliyorduk ama takım halinde çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sahada doğru olan işleri yaptık. Bu skora da yansıdı. 2-0 gibi güzel bir skorla sahadan galip ayrıldık ve bu haftayı bitirdik” dedi.

“İYİ BİR EKİBİZ”

Tecrübeli futbolcu, Balıkesirspor maçını kazanıp, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: “ Şimdi yeni bir hafta ve Balıkesirspor maçına hazırlanıyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor mücadelesiyle beraber istediğimiz, odaklandığımız ve bütün konsantrasyonumuzu çevirdiğimiz şampiyonluğa alacağımız 3 puanla devam edeceğimizi düşünüyorum. İyi bir ekibiz, iyi bir grubuz, iyi bir arkadaşlığımız var. Takım olarak iyi bir ortama sahibiz. İnşallah Balıkesirspor deplasmanında da iyi gidişi devam ettirip, önümüzdeki haftalara daha emin adımlarla gitmek istiyoruz.”

“İNSANLARIN KAFASINDAKİ SEZER’İ İZLETTİRECEĞİM”

Özmen, taraftarların kendisinden beklediklerini çok iyi bildiğini, kendisinin de bu isteklere en iyi şekilde cevap vereceğini kaydederek, “İnsanların benden neler istediklerini ve nasıl duygularla buraya geldiğimi herkes biliyor. Bende Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla beraber üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya başladığımı düşünüyorum. Bunu devam ettireceğim. Her görev aldığımda elimden geleni yapacağım. Altınordu maçında sekiz dakika görev aldım, bunu daha fazla devam ettirip, daha fazla forma şansı bulup, insanlara kafalarında düşündükleri Sezer’i daha iyi yansıtacağımı düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“4-5 HAFTALIK DİLİMİ KAYIPSIZ GEÇİP, ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Şampiyonluğu hissettiklerini ve bu hedefe ulaşacaklarını dile getiren Özmen, “Bu lig o kadar enteresan bir lig ki son haftanın son dakikasında şampiyonluk gidiyor, Play-Off’a gidiyor. Play-Off’a kalıyorsun. Mücadele hiçbir zaman bitmeyecek, bitmiyor da. Zaten futbolun bütün güzelliği de budur. Aslında bu ligin güzelliği bu. Unu sonuna kadar devam ettirip, bu işi başaracağız. Şampiyonluğu hissediyoruz, inanıyoruz. Bunun en büyük başarısı güzel bir ekip olmamız. Güzel bir arkadaşlığımız var. Bu grup şampiyonluğu hak ediyor ve bunu yaşayacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ligdeki durumu da değerlendiren tecrübeli futbolcu, “Çok kritik bir 4-5 hafta var. Çünkü üç aşağı beş yukarı yukarıdaki şekillenmenin belli olacağını düşünüyorum. Bu 4-5 haftalık periyodu kayıpsız bir şekilde devam edip, istediğimiz en çok puanı kazanıp, ilk sırada adımızı Süper Lige yazdırmak istiyoruz” dedi.

“MALATYA’YA 3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Balıkesirspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Özmen şunları söyledi:

“Onlarda bizde ilginç bir takımız. İki ilginç takımın mücadelesi olacak. Evet, zorlu bir maç ama çok zorlu değil. Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz son haftalarda iyi skorlar aldı, çıkış yakaladı. Kaliteli bir ekip, güzel bir camia, taraftarlarının önünde oynayacağız. Bizde tecrübeli oyuncularız. Bunların üstesinden gelecek gücümüz, birikimimiz var. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, rakibimize saygı duyup, Malatya’ya 3 puanla döneceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Sezer sol bek oynarsa işimiz iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Takim,olarak,sizlere,guveniyoruz ,3,puan Alacaksiniz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa kardeş senin bu her kelimeden sonra virgül olayın nedir? Her yorumun böyle, merak ettim...
    0
    0
    Yanıtla