SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adına Yakışır Bir Üniversite Olacağına İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2018-11-29 04:29:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kısa sürede Turgut Özal’ın adına  yakışır bir yakışır bir üniversite olacağına inandığını söyledi.

Vali Aydın Baruş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Karabulut, üniversitenin ‘Şehir üniversitesi’ olarak geleceğe yönelik yapılanması ve projeleri hakkında Vali Baruş’u bilgilendirmede bulundu. Rektör Prof. Dr. Karabulut, hazırlanan  proje dosyalarını da Vali Baruş ile paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, projelerin hayata geçirilmesi için destek beklediklerini ifade etti.

Vali Aydın Baruş, “Malatya Turgut Özal Üniversitemizin yerleşkesini ziyaret etme fırsatı buldum. Sayın Rektörümüz ile üniversitemizin gelişimi üzerinde, ilerideki planları üzerinde görüşmelerde bulunduk. Malatya’nın ikinci üniversitesi burası ve gelişmeye açık bir üniversite. Rektörlüğümüzün fakülte ve yüksekokullar açma yönünde akademik alanda planlamaları var. Yerleşkeler konusunda planlamalar yapılmış. İnşallah bu planlar gerçekleşir. Turgut Özal’ın adını alması nedeniyle ilk etapta adı çok iyi bir şekilde duyuldu. Turgut Özal’ın adına ve şanına yakışır bir üniversite olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Serkan (5 yıl önce)
    Admin neden paylaşımları yayinlamiyorsun vallaha yazık tarafsız olacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim örküt (5 yıl önce)
    Şu güzel Malatyamıza birde mimarlık fakültesi gelse nede güzel olur ....
    0
    0
    Yanıtla