SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye Önünde Olay

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:05
Adliye Önünde Olay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir taksiciye silahla ateş açan 2 saldırganın adliyeye çıkartılışı esnasında taksicinin yakını olan yaklaşık 40 kişilik grup, zanlılara saldırıda bulundu. Polis, saldırgan gruptan 4 kişiyi gözaltına aldı. 

Malatya Devlet Hastanesi nizamiye girişinde bulunan taksi durağında çalışan M.K. adlı taksiciye Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece saat 01.00 sularında F.K. ve S.K. adlı şüpheliler av tüfeği ve bıçakla saldırmış, taksici M.K. hafif yaralanmış ve acil serviste ayakta tedavi edilmişti. Polis ekipleri olay yerinde 2 adet boş av tüfeği kartuşu bulmuştu.

Olaydan sonar asayiş şubesi ekiplerince yapılan çalışma sonucunda saldırganlar F.K. ve S.K. yakalanarak gözaltına alındı. Taksici M.K.’nin de bir süre önce kendisine saldıranlara silahla saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Sorgularının ardından adliyeye çıkartılan F.K. ve S.K.’ye taksicinin yakını oldukları belirtilen yaklaşık 40 kişilik grup adliye kapısının önünde saldırmak istedi. Saldırıyı polis ekipleri engellerken, adliye girişindeki polis nizamiyesinin camı kırıldı. Polis ekipleri saldırganlardan 4 kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, diğer saldırganlar ise kaçtı.

Olaydan sonra adliyenin önüne yaklaşık 10 polis ekibi yönlendirilerek güvenlik önlemi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız