SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adnan Pişkinöz Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-12-29 00:02:38
Adnan Pişkinöz Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tanınmış restaurant işletmecilerinden olan Altın Yunus Tesisleri'nin ortaklarından Adnan Pişkinöz, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

63 yaşındaki Pişkinöz'ün, evinde kalp krizi geçirdiği ve yaşama veda ettiği bildirildi. 2 çocuk babası olan Adnan Pişkinöz'ün cenazesi, 28 Aralık'ta Cuma günü Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Gençlik döneminde amatör takımlarda futbol da oynayan Adnan Pişkinöz, eski Emniyet Lokantası işletmecilerinden merhum Kemal Pişkinöz'ün oğluydu.

TAZİYE ADRESİ: Beydağı Kadın ve Çocuk Hastanesi (eski SSK Hastanesi) arkası, Rüya Şehir Sitesi- Malatya

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kemal selçuk (5 yıl önce)
    Hiç kimseyi ayırt etmeden ,herkese yardım eden büyük küçük herkesi kucaklayan seven , tertemiz kalpli halamoğlu niye bu kadar erken ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen Demirel (5 yıl önce)
    Hasan Varol mahallesinde büyüdük. Ayni okulda okuduk. Okulun bahçesinde beraber top oynamıştık. Çocukluğundan bu güne kadar hep mütevazi yaşam sürdü. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine de Allah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahrettin ESERDİ (5 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet etsin, Malatya'mızın bir değeriydi örnek bir Amatör sporcuydu, Ailesinin, sevenlerinin ve amatör spor camiasının başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (5 yıl önce)
    Adnanım çok erken oldu be.... Mekanın cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Fotoğraf arşivimden iki gün önce Senin,Mete'nin ve benim olduğum bir fotoğrafı ayırmıştım sosyal medyada yayınlamak üzere.Artık gereği yok.Mekanın cennet olsun karıncayı incitmeyen insan. 1964 yılında başlayan dostluğumuzu bu gün aramızdan ayrılarak sonlandırdın.
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (5 yıl önce)
    Malatya futbolunun güzelliklerine kaliteli duruşuylada güzel örnek olan güzel insan değerli abimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Çok üzüldüm,Mükemmel güzel bir insandı,mekanı cennet olsun, Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla