SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağaoğlu'ndan Guilherme İçin Portekiz Kulübüne Teşekkür

0
Güncellendi - 2020-01-31 23:28:35
Ağaoğlu'ndan Guilherme İçin Portekiz Kulübüne Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor, devre arasında kadrosuna kattığı Guilherme Costa Marques, Manuel Marouan Da Costa Trindade ve Manoel Messias Silva Carvalho ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Guilherme ile 1.5 yıl kiralık, Da Costa ile 1 yıl opsiyonlu yarım sezon ve Messias ile 2 yıl opsiyonlu yarım sezonluk mukavele imzalandı.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, ara transfer döneminde kadrolarına güç katacak 3 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Uzun bir gündü. Biraz yorucu oldu ama nihayetinde ara transfer döneminde takımımıza güç katacak üç oyuncumuzla sözleşme imzaladık. Öncelikle hepsine hoş geldiniz diyoruz. Trabzonspor büyük bir kulüp ve büyük hedefleri olan bir kulüp. Büyük hedefler ve büyük işler de büyük insanlarla başarılır. Takımımıza güç katacağına inandığımız oyuncularımızla sözleşme imzalamaktan son derece mutluyuz. Bütün oyuncularımıza teşekkür ediyoruz ama burada özellikle Guilherme’ye özel bir parantez açmak istiyorum. Son 48 saat içerisinde vermiş olduğu savaşı, Trabzonspor formasını giymek için göstermiş olduğu mücadeleyi sahada da gösterirse başarıya çok yakın olacağımızdan eminim. Portekiz’deki kulübüne de teşekkür ediyorum. Messias’a ve Cruziero kulübüne, Da Costa’ya ve menajerlerine, bu transferlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başarı ve büyük işler birkaç kişinin çabasıyla gerçekleşmez. Bu üç transferin arkasında da çok büyük bir ekip çalışması vardı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Özel bir paragraf da Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan kardeşime açmak istiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hem de doğum gününü kutluyoruz. Herhalde kendisine verilebilecek en güzel doğum günü hediyesi de buydu” dedi.

Guilherme Costa Marques ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle başkanımızın sözlerine teşekkür etmek istiyorum. Çok stresli ve zor bir 48 saat oldu ama sonu mutlu bitti. Onların bana olan güveni ve takıma katkı sağlayacağıma dair inançları benim için çok önemliydi. Şimdi çalışma zamanı. Artık saha içinde insanların bize neden bu kadar güvenildiğini, transferlerimiz için neden bu kadar uğraşıldığını gösterme zamanı. Trabzonspor adına iyi işler çıkartıp, başarılar kazanma zamanı” dedi.

Manoel Messias Silva Carvalho ise yaptığı açıklamada, “Bu transfer için teşekkür etmek istiyorum. Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Bu formayı giymekten ve takıma yardımcı olabilme şansını bulmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma katılarak bir an önce antrenmana çıkabilmek ve bana olan sevginin karşılığını verebilmek için heyecanlanıyorum” şeklinde konuştu.

Manuel Marouan Da Costa Trindade ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle başkanımıza ve Trabzonspor ailesine teşekkür etmek istiyorum. Benim bu ailenin içine aldıkları için herkese teşekkür ediyorum. Kulüpten içeri girdiğim andan itibaren çok sıcak duygularla karşılandım ve kendimi çok iyi hissettim. Tabii ki çok zor bir zaman ama her şey şu an için çok güzel. Takımın daha önce göstermiş olduğu başarılarla birlikte yeni bir sayfa açıp, bu başarılarla birlikte katkı sağlayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir aile gibi hep birlikte bunun için çalışacağız” dedi.

İmza töreninin ardından başkan Ahmet Ağaoğlu, futbolcularımıza kaç tane forma alacaklarını sordu. Futbolcular ise Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun vereceği rakamı kabul edeceklerini belirtti. Ağaoğlu, “Burada tüm futbolcularımıza bin, iki bin arasında forma sattım. Sizler sezonun yarısında geldiğiniz için size insaflı davranacağım” dedi.

Ardından başkan Ahmet Ağaoğlu Guilherme, Da Costa ve Messias’a 500’er adet forma satışı gerçekleştirdi.

Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Engin (4 yıl önce)
    Trabzonspor’a yakışmayan bir transferdi. Trabzon başkanına yakışmayan hareketler. Yeni Malatyaspor’a yaptığı saygısızlıktır. Guilherme’yi transfer ederken Malatyaspor’u hiçe saydı. Kesinlikle saygımı yitirdi Trabzonspor bu hareketiyle. Bu transferde Malatyaspor isminden bile bahsetmiyor, bu yaptığı çok saygısızcaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Andry (4 yıl önce)
    Olan oldu artık malatyasporun etrafına kenetlenme zamanı. Afet yaşamış bir şehire önce duygu sömürüsü yapıp daha sonra bu şehrin en iyi oyuncusunu ayartıp transfer eden ts yönetimi inşallah yaptığı bu saygısızlığı bir gün anlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrucu (4 yıl önce)
    Sevgili SİTE yöneticileri Eleştiri kültürü yerin dibine sokmak olmamali...hele şehrine ihanet asla... Adil Gevrek, bu şehrin bir degeridir. Yanlışları yok mu? Tabii ki var. Ancak bu fotoğraf Etik olmayan bir biçimde, futbolcunun kanına girerek Malatyaspora ihanet fotoğrafıdir. Ve siz bu fotoğrafı sırf Adil Gevrek i yıpratmak adına bütün Malatyalilari rencide ettiğini bile bile haberı ile birlikte yayinliyorsunuz. Siz hangi şehrin haber sitesisiniz? Ve nerelisin. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Trabzon bu saatden sonra iflah olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Türk futbol tarihi böyle bir olayı ne yaşadı,ne de gördü..Bir takım düşününki Afet oldu bu acı ve keder ortamında maç mı?oynanır diyecek maçı oynamıyacak.Aynı takım bu sefer o takımın en iyi oyuncusunu transferlerin biteceği son iki günde ayartarak,takımı zor durumda bırakacak.Yeryüzü böyle bir rezilliği ne yaşadı ne de gördü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Yahu adam çekmiş gitmiş.Artık neyin yorumunu yapacağız.Malatya ya gelene kadar Aleksiçi,Azuibukeyi,Guilhermeyi kim tanıyordu.Geldikleri yerlerde yedek oyuncu yada alt klasmanda yer alan ligin futbolcusuydu.Bakın diğerleri gibi geldiğinde alay konusu edilen futbolculardan biri olan hadebe için de yakın bir tarihte transfer teklifi görürseniz şaşırmayın.Malatyaspor süperligde Getirttiği hiçbir yabancı oyuncuda kaybetmedi.Yanlız Klüp başkanımızdan bir taraftar olarak isteğimiz futbolcu ile yapılan sözleşmeleri dikkatli ve tefferruatlı yapmalarıdır.Detaylarına dikkat edilmelidir.Ayrıca Taraftarlarımızdan Hiç hoş olmuyan bir tarzda,takımın en kötü zamanlarında futbolcu ayartan Trabzonspor sevdasından da vazgeçmelerini beklerim.Hiç bir şey Malatyaspordan üstün değildir.Belki bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    En iyi futbolcumuz başka bir kulübe gitmiş, bu olayda haber yapılmış, buradaki gariplik ne? Bu kadar hatadan sonra Gevreğe toz kondurmayanlar Malatyahaber'e eleştirmiş. Onların anlayamadığı şey Gevrek eşittir Malatyaspor değil. Kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Bu takımın sahibi Gevrek değil, sadece iki alt ligdeyken başka talipli yokken takımın başına getirilmiş bir şahsiyet. Zaten sorunda bu, kendisi ve yönetimi süper ligde başkanlık yapabilecek kapasitede değil. Aslında takım Süper lige çıktığı ilk yıl kendisine emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılacaktı. Yorum yapan bazı arkadaşlar yazmış, kulüpte gelecekle ilgili hiçbir planlama yok. Günübirlik transferlerle gidebildiği yere kadar götürmek niyetindeler. Takım yol geçen hanına döndü. Futbolcuların şöyle geçerken uğradıkları bir kulüp oldu. Tek devrelik futbolculardan bu kulübe fayda gelmez. Bu nedenle kulübün gidişatını hiç iyi görmüyorum. Belki bu yıl değil ama seneye veya öbür seneye geldiğimiz yere geri döneriz. Gevrekle bu işin olmayacağını herkesin görmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Trabzon taraftarı bir Anadolu klübune ahlaksızlık yapmasına rağmen başkanına sahip çıkıyor. Çeşitli yanlisliklar yapilsa da başkanımızın arkasında durmamız gerekiyordu. Ama kimsenin ahı yerde kalmaz örnekleri çok fazla Trabzon şampiyon olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Trabzonun nasıl aldığı ortada kağıt üstünde bir takımdan aldı bir bakın kaç kişi var o takımda sadece 3 kişi ayıptır. Başkanın yaptığı yanlışlar var ama oyuncuda çok karakterli değil kim ne derse desin Trabzon takımı kardeş değil kalleş bir takımdır. Bunuda öğrenmiş olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • mkul44 (4 yıl önce)
    Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz malatyaspor trobzon düşürmüş ünal almış bizede çakma ıskarta topçularını göndermişti malatyanın ahını alan iflah olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Trabzonspor bir fırsat transferi yapmıştır. Trabzonspora kızacağınıza basiretsiz yönetime kızın. Beşiktaşa göndermek için tellal gibi gezen başkan konu Trabzonspor olunca içindeki Fenerliliği ağır basarak işi bozmaya kalktı. Gün birlik günüdür. Takıma sahip çıkalım. Yoksa takım küme düşecek. Haberimiz ola.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (4 yıl önce)
    İyisin hoş bi başkansın ama yeter biz küçük bütçeli bi anadolu kulübüydü ama hiç bukadar küçük düşürülmedik cumartesi sabahı gece 2 defa sallandık 4.8 gibi sen malatyada maç yapalım diye bastırıyon .neyin kafasını yaşıyorsun ..cilerme çokta lazım değil ama gidiş şekli çok üzdü bizi böyle sözleşme yap elin oğlu seni tanımaz alır bırak gitsin hata yapmışsın bide daha ağlıyon yok fesih bildirmedik diye adam portekiz kulübünü araya soktu seni tınlamadı ..sonuç bu kulübü küçük düşürdün........allahtan kormuyosan istifa etme bırak bizi biz 2. Ligde bile onurlu gururlu bir takımdık ....sen git düşmeye razıyız hedefimiz yok zaten 2. Lıgde şampiyonluğa oynarız
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Yorumları bile bir gün sonra yayınlayan,ulusal basından kes-kopyala-yapıştır haberleri harfiyen yayınlayan bir sitemiz var.tribünleri gibi medyası bile boş bir şehir olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    Kardeş Takım diyordunuz, alın size kardeş takım ilk fırsatta yaptılar yapacağını kardeş takım diye birşey yoktur herkes kendi menfaatleri için hareket eder Bizde Malatyaspor menfaatleri için hareket edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Şuan kulüpte seneye küme düşerim durumu var ,dile getiril mese de parasal sıkıntı var jahoviç gluerme bunlar alacaklarından feragat etmeleri karşılığında gitmelerine izin verilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Giden topçular muhtemelen paralarını alamadıkları için gidiyor ,klüpte alacaklarından vazgeçmeleri karşılığı yolluyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bırakın bu trabzonlu gu allah aşkına yanlış yaptılar sizden ricam dahada bunlara dost görünmeyin bizim için bitiler artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Şu an trabzon maddi olarak çok güçlü. Adamlar iki topçu sattı bütçe aldı balını gitti. Adil gevrek e bi çok kez söyledim 3 büyüklerden oyuncu alma kendi oyuncunu kendin seç. Bundan sonra da kiralık adam alma. Alacaksan iyi genç gelecek vaadeden direk oynayacak adam al. Trabzon korkmadan adam alıyor oynatıyor sen de öle yap. Akhisar alanya da bunu zamanında yaptı güzel para kazandılar. Büyük takımlardan adam getirme. Ucuz da adam getirme. 500 bin euroluk 1 milyonluk kaliteli ayak getir. Bütçede masrafları kıs ama iyi oyuncu getir ki başarı gelsin. Sergenin elinde iyi topçular olsa malatya da iyi iş yapardı. Yedekde 100 bin euroluk adam beklemesin. Seneye gidecekler mustafa akbas erkan kas yedekteki bi çok adam gönder kalitwli ayak al takımda rekabet olsun. Erol bulut gibi bi adam gitti. İyi hoca şart. Bu sene kayıp gibi. Seneye iyi kadro planlaması yapılması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bundan sonra 61dakikada gerekli cevap verilir hak ettiğini cevabı alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliş (4 yıl önce)
    Bizim Takim super ligde , yönetim bskn dahil 2 lig de kalmis Zaten allaha emanet geldik kasimpasa veya Osmanlispor misali tek farkimiz Malatyanin taraftari var stad hafta sonlari 12000-15000 doluyodu bu haldeyken Bu saate kadar Malatyanin Baskanlari dik duruslan otoriterliklen ön plandayken artik Gevrek sayesinde kimse ciddiye almiyo orali olmuyor böyle haberler gördükce insanin Sabri tasiyor bir kaleci transferi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kumaşçı (4 yıl önce)
    Bu kadar kendi şehrine ihanet eden başka haber sitesi varmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberleri yazmasinmi başka yaede duymak daha mi hoşuna gidet önce adil gevrek şimdi de bu malatya habere mi sira geldi zrabzon orda dururken malatya habere sataşnanin ne anlami var Bak burda senin o degerli akilci insani yorumunu yayinliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Gidene güle güle Trabzon kulübü yanlış yapmıştır malatyamız yeni transfer lerle takımı güçlendirmiştir inşalla ligi en iyi yerden bitireceğiz bide stadı doldurabilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (4 yıl önce)
    Trabzonspor ve yönetimini bu kibir ve hainlik bitirecek inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    61. Dakikada Trabzon diye kendini parçalayan kardeş takım naraları atanlar alın size Trabzon.Depremde bile kendi çıkarlarını düşünenler daha ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Kaçan balik büyük olur birakin gitsin buralara kadar Öylesine sorumsuz ve sportmenliğe yakişimayan kişiler le gelmedik görün şimdi daha iyi oynuyacak Daha yukarlarlarda olacağiz ağa oglu bey oğlu yaptiklari ne kadar dorumsuz olduğunu anladilar birlerinde kirici söz bekliyorlar ki biraz vicdanlari rahatlasin bir portekiz takimina bu kadar el öpen Birak ne yaparsa yapsin lafa geldimi miliyetciyiz türküz derler
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Koca (4 yıl önce)
    malatya haber malatyaspor düşmanıdır itibar etmeyiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum bu sitenin sahibi nereli acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor düşmanı falan değildir. Yönetimin yaptığı yanlış transfer politikasını halka haber yapmak düşmanlık değildir. Bir şeyi eleştirmek düşmanlık yapmak değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüp yönetiminin yaptığı yüzünden camiakar düşman olurmu . Trabzon ile yıllardır dostuz. Bırakın bu işleri .
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorlar. Adamlar gerçekten tarafsız haber yapıyor. Tebrikler Malatyahaber.com.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Ahmet Ağaoğlu çok doğru söz etmiş Trabzonspor büyük bir kulüp ve bir hedefi var Malatya spor gibi günü kurtarmak için ligde futbol oynamıyor buna göre iyi bir futbolcununda böyle hedefi olmayan bir kulüpte neden futbol geleceğini köreletsinki. Adil Gevrek biraz daha zengin olsun Malatya spor gittiği yere kadar küme düşsede hiç umurunda olmaz. Taraftara gelince büyük kulübün büyük taraftarı olur Malatya spor büyük kulüp olmadığından büyük taraftarıda maalesef yok boş boğaz konuşanlar zaten taraftar sayılmaz. Malatya spor gibi kulüplerin hiç bir zaman geleceğide olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hadi (4 yıl önce)
    şu kibirli Trabzonluya bakarmısınız. malatyayı klup yerine dahi koymamış.trabzon olamazsın şampiyon.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    gilerme nasıl alındı türkiye gördü burada kaybeden malatyaspor oldu bu olay artık fıtbolcu degilde psikolojik savaş vardı o fıtbolcudan da hayır da gelmez bir kere ahlaki degil bu bizi degil de trabzon u bağlar madem şehirde deprem vardı morelimiz bozuktu trabzon malatyayı düşünerek maca gelmedi ama fıtbolcu alarak acımıza destek mi oldu 48 saat kala malatyaspor nerden oyuncu alacak bunları sorgulayan yok şimdi trabzon her isteği yapılıyor bu güç nereden geliyor hep beraber göreceğiz bu olaylarda malatya zarar gördü psikolojik olarak ve sonuçları 2 yarı çeker ve yönetim mac erteleme olayında doğru adım karar verdiyse de gilermede 2 farklı acıklama ile sınıfta kaldı bugüne kadar hiç bir klup malatyaspora trabzon kadar psikolojik olarak zarar vermemiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Malatya başkanı temmuz ayında git bakayım trapzonun sözleşme imzaladığı clermeyi trapzonun verdiğinin on katı para ver trapzondan izin almadan transfer et yapabilirmisin yanından gecemezsin bizi cümle aleme rezil ettiniz adama bakın nasıl sırıtarak gülüyor futbol tarihinde bir ilk 1'5 yıllık sözleşmesi olan bir futbolcu kampı terk edip gidiyor ve o kulüpte bu hatayı kim yaptıysa bedel ödemiyor . ne kadar iyi futbolcumuz varsa elini kolunu sallayip gidiyor keşke para kazansak bir şey demiyecegim bu sene bilmiyorum ama gelecek yıl düşmenin en büyük adayı yeni Malatyaspor olacaktır dost acı söyler ama gerçekleri söyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Cilerme gitti bitti. Bir haber yaparsanız. 4 tane transferimiz oldu hepsine toplam bu kadar yer vermediniz. Ayrı ayrı haber yapmadaki sebep ne. Ağaoğlu'nun ne dediğinden bize ne. Yabancı takım medyası gibi çalışma sebebiniz ne. Kendi sehrinizin yönetimine ve bu yüzden takımınıza niye karsisiniz. Attığınız bir çok başlıkta bu algı üzerine.Agaoglu Portekiz klubune teşekkür etmiş bunu bu sayfada yayinloyotsunuz . Milletin tepkisini bu haberle artırıp sinir uclarinimi oynatmak niyet . Himm tek zeki siz değilsiniz . Ama düşen olurmu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • iyi yapmış haber yapmış. malatya stadında 61 . dakkada yapılan Trabzon tezahüratlarının nekadar gereksiz olduğunu millet anlamış olur. Trabzon kardeş takım diyenlerin trabzonun nasıl bir klüp olduğunu anlamiş olurlar.bu trabzanı koruduğumuz kadar keşke kendi takımımızıda korusak
    0
    0
    Yanıtla