SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba, Doğanşehir'e ATM Talebini İletti

0
Güncellendi - 2021-09-07 03:37:37
Ağbaba, Doğanşehir'e ATM Talebini İletti
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Doğanşehir İlçesi Gövdeli, Kapıdere, Bıçakçı, Beğre, Örencik ve Küçüklü Mahallelerinin Ziraat Bankası ATM talebini banka genel müdürlüğüne ileterek sorunun çözümünü istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçtiğimiz günlerde Doğanşehir İlçesi’ne yaptığı ziyarette mahallelerin sorunlarını dinleyerek çözümü için girişimde bulunacağını belirtmişti. Ağbaba, mahalle sakinlerinin Ziraat Bankası’ndan talep edilen ATM için banka genel müdürlüğünden talepte bulundu.

Ağbaba, Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’ne yazdığı yazıda, “Malatya ili Doğanşehir İlçesine bağlı; Gövdeli, Kapıdere, Bıçakçı, Beğre, Örencik ve Küçüklü Mahalleleri fiziksel açıdan birbirlerine yakın mahalleler olup ilçe merkezini ulaşım ve araç bakımdan mahrumiyet yaşayan yerlerdir.Bahse konu yerde yaklaşık 4 Bin 300 kişi yaşamaktadır. Bu kişilerin yaşadığı mahallerde sadece sabah erken saatlerde ilçe merkezine araç bulunmaktadır. Bu nedenden dolayı sadece para çekmek için Doğanşehir Merkezinde giden kişilerin 1 günü heba olmaktadır. Genel müdürlüğünüzden Gövdeli yada Kapıdere mahallesine para çekilmesi amacıyla bir adet ATM konularak ortaya çıkan mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Birisi. (2 yıl önce)
    Yerinde bir teklif öneri. O bölgede yaşayan biri olarak yeri geliyor insan 200 TL için ilçeye gidip gelmek zorunda kaliyor ya da birilerinden rica ile kartını yollayıp para getirtiyor. Kapidere ise gerek ulaşım gerek merkezi köy gerek memur sayısı ve emekli kişi sayısı, gerek TCDD istasyonu olması sebebi ile cok daha uygun olacaktır. Zaten çevre köylerin toplanma yeri kapidere. İnşallah kurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Allah senin gibi YORUMSUZ ları ıslah etsin................
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Sağol sayın Ağbaba, o köylerde yaşayan, DDY emeklisi ve başka Emekliler var, Gövdeli Eski Belediye, ATM kurulması için alt yapısı da var, bir an evvel kurulursa büyük hizmet olur.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (2 yıl önce)
    Sayın Ağbaba bir atm nin maliyeti 25.000 dolar ve yurt dışından geliyor bu atm den en az günlük 1.500 kişi nin parası çekmesi lazım ve o bölgede en fazla günlük para çeken sayısı 5 yazık günah milli servet seçim zamanı ben söyledim yapmadılar diyeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)Yorumsuz isimli kullanıcı yorumuna
    ATM leri kuran ekipdensin galiba sana iş çıkmasın diye bu yorumu yazıyorsun galiba...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardaş, sendeki matematiğe hayran kaldım ha. Günlük 1500 kişi mi? Bu 1500 kişi en az bir dakikada işlem yapsa ki imkansız, 25 saatte ancak 1500 kişi oluyor. Bir de bu memlekette neye, kaç tane 25.000 dolar hancanmadı ki. Bir yılda 3-5 kere işlem gören yollar, kaldırımlar, parklar, kurum binaları vs. Bu isteği mi çok gördün?
    0
    0
    Yanıtla