SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba İçin Bir Fezleke Daha

0
Güncellendi - 2020-07-02 05:08:28
Ağbaba İçin Bir Fezleke Daha
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bir adım geri adım atmayacağız, Türkiye'nin çıkarları için mücadeleye devam edeceğiz. Ismarlama fezlekelerle bizlere geri adım attıramazlar." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hakkında, yazılı açıklamasında, 1 Ocak 2019'da partisinin Sakarya İl Başkanlığı önünde yaptığı basın açıklaması nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan fezleke hazırlandığını belirtti.

Aynı yer ve zamanda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da yaptığı konuşma nedeniyle aynı suçtan fezleke hazırlandığını anımsatan Ağbaba, "Bu fezleke, hukukun ayaklar altına alınmasının, saray hukukuna döndüğünün kanıtıdır. Yargıyı arka bahçeleri haline getirdiler. Saray talimatıyla açılan davalara son yıllarda saraya şirin görünmek için açılan davalar eklenmeye başlandı. 'Tank Palet Fabrikasını satmak vatana ihanettir' cümlesinden Cumhurbaşkanına hakaret ve iftira sonucu çıkarmak zorlama bir karardır. Hukuki de vicdani de değildir." değerlendirmesini yaptı.

Ağbaba, 100 fezleke gönderilse de gerçekleri söylemeye devam edeceklerine dikkati çekerek, "Bir adım geri adım atmayacağız, Türkiye'nin çıkarları için mücadeleye devam edeceğiz. Ismarlama fezlekelerle bizlere geri adım attıramazlar." ifadesine yer verdi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tuncay (3 yıl önce)
    Veli bey sizi de genel başkanınızı da yardımcılarını da Hatta topyekün chp yi de biliyoruz Sizmi doğruları söylemeye devam edeceksiniz 100 sözünüzün 98.i yalan suçlama iftira üzerine kurulu bir politika izlemektesiniz Saray ne demek cumhurun temsilcisi demek orası kimseye ait bir yer değil veli bey Türkiye cumhuriyetine ait yarın Erdoğan gider bir başkası gelir Tek gerçek var o saraya partiniz ve benzerlerinin asla Gidemeyeceğinizi bildiğiniz bir makam olduğunu bildiğiniz için Sürekli bir karalama gayreti içindesiniz Reis gider bir başkası gelir o bayrağı daha ileri taşır Tıpkı Ertuğrul, Osman, Orhan, Yavuz, fatih, Süleyman gibi İfitra hakaret aşağılama ile bir yere varamazsınız İnsanlar yaptığınız vaatlere kandı sonradan ne büyük bir yanlış yaptıklarını anladılar Kurulduğu günden bu yana defalarca denenmiş ve her denemeden sonra hüsrana uğratılmış pişman olmuşlardır Bu son yerel seçimlerde ise ağırlıkta 18-30 yaş aralığında ki vatandaşlarımızın chp nin madde ve maddiyat üzerine kurduğu vaatler ile bi hata ettiler İnanın bu gün seçim olsa kazandığınız il, ilçe, belde belediyelerinin yüzde 90.nı kaybedersiniz Ey chp artık bu devlete bu millete faydalı iş yapma yollarını araştırın bulun Yok eğer yapamıyorsanız bari destek olun onunda yapmıyorsanız engel olmayın Daha güzel yarınlara inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • yüzde 98 i yalan dediğin konuları açıklasana.merak ettim.sen açıklaki ona göre cevabını vereyim senin.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (3 yıl önce)
    meclise şov için götürdüğün eleman teröris çıktı ağbaba sen malatya gençlerininin haklarını savun teröristlerin değil
    0
    0
    Yanıtla
  • başkalarının götürdükleri de fetöcü çıktı.hatta resim çektirdiler amerikada boy boy o terörist başıyla. hala da milletvekilleri bazıları.sen buna cevap ver ilk önce.deki nasıl vekil yaparsınız bunları sana oy veriyoruz de.verdiğin oyun hakkını ver..Ayrıca devletin kayıtlarına göre o kişi o dönem terörist değil.sonradan olduysa bunda veli ağbabanın ne suçu var gardaşım.o dönemde terörist olsa meclise girebilirmi.az araştır anladınmı.bide demişsinki teröristin hakkını savunma.yıllarca o dönem fetöyü savundular bu ülkede neden bahsediyorsun sen gardaş.daha geçen sene trt ye terörist aponun kardeşini çıkardılar.laf edeceksen önce bunlara et.önce sen kapının önünü süpür.
    0
    0
    Yanıtla