SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmed Ildız, Aytemiz Alanyaspor'a Transfer Oldu

0
Güncellendi - 2021-07-16 16:23:13
Ahmed Ildız, Aytemiz Alanyaspor'a Transfer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Aytemiz Alanyaspor, Ahmed Ildız ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını da devam ettiriyor. Turuncu-yeşilli ekip, son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen ve kulübü ile yeni sözleşme imzalamayan Ahmed Ildız’ı kadrosuna dahil etti. İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bugün aramıza Ahmed Ildız’ı kattık. Yeni Malatyaspor’da geçen sezon başarılı bir sezon geçirmişti. İnşallah bundan sonra Alanyaspor’umuz için ter dökecek. Kaliteli bir futbolcu burada daha fazla bir çıkış yakalayacaktır. Buna inanıyoruz. Alanyaspor’umuzda yollarımız kesişti. Transferlerimiz bundan sonra da devam edecek. Öncelikle eksik bölgelerimize takviye yapmayı planlıyoruz. Uçaklarımız havada dolaşıyor. Taraftarlarımız rahat olsun" açıklamasını yaptı.

Ahmed Ildız ise başarılı bir çıkış yakalayacağını söyleyerek "Burada tekrar bir çıkış yakalayacağıma inanıyorum. Alanyaspor ve benim adıma hayırlı olur inşallah. 3 yıl buraya kendimizi bağladık. Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Her şey güzel olacak, bu sezon yukarılarda oynayacağız. Alanyaspor’un güzel bir sezon geçirmesini diliyorum. Taraftarlarımızla bir araya geleceğiz, statta görüşmek dileğiyle" diye konuştu.

Antalya, İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Fth (2 yıl önce)
    Bu adamda ne gördü de aldılar hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Kaçan balık büyük olur..biz Sergen Yalçın ı bile beğenmedik . Futbolu çok iyi biliyoruz kimseyi beğenmiyoruz,o gitsin bu gitsin başkan gitsin...kim gelecek sorusuna cevap yok hele bir gitsin..gitti işte Malatyaspor amatörde unutuldu.Ankaranin bile takımı yokken biz süper lig deyiz tebrikler başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu dünyada bazı insanlar çok şanslıdır.Çünķü sahipleri vardır.Çevreleri geniştir.Bunlar her zaman bir şekilde işlerini hallederler.Bunların çok başarılı olmalarına gerek de yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (2 yıl önce)
    Fazlasıyla forma bulmasına rağmen önemli bir katkısı olmadı . Messi kardeşimize başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    futboldan bezdiren şansı ile boy gösteren inşallah topu gögsün ile kontrol etmeyi, alanyada başararak çıkiş yapmış olursun .
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Şaşırdım resmen ŞOK oldum !! Tebessümüm,mutluluğum bir yana,bir o kadar da şaşırmam başka yana !Bu Ahmet ildiz'in sanırım sağlam menajerleri var. Yada bu arkadaş kandil günü doğmuş.Değil süper lig,1 .lig'de oynayamayacak kapasitedeyken alanyaspor gibi son zamanlarda transferde nokta atışlar yapan,attığını vuran bir takımın ahmet ildiz'i alması sanırım ben dahil tüm futbolseverlerin tuhafına gitmiştir ! Neyse gözün aydın malatya bir felaketten nihayet kurtuldun.Darısı alanyanın başına :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Türkan her futbolcuyu beğeneceksin diye birşey yok.Ancak,Ahmet Ildız yeteneğinin farkında olmayan zekası kıt futbolculardan biriydi kendisi de hocaları da eksiklerini tesbit edip gelişimini üste taşıyamadılar.Ben şahsen yeterince faydalanamadığınız bir futbolcu olarak değerlendiriyorum.
    0
    0
    Yanıtla