SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ailemle Spor Yapıyorum'

0
Güncellendi - 2016-06-14 16:33:01
'Ailemle Spor Yapıyorum'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü’nün ilk kez hayata geçirdiği ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi Malatya’da büyük ilgi gördü. Proje kapsamında bu kez anne ve babalar çocuklarıyla birlikte Masa Tenisi, Tenis, Atletizm, Basketbol, branşlarında spor yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi devam ediyor. Spor Genel Müdürlüğü’nün sağlıklı bir toplum oluşturmak için ailelerin spor yapmasını sağlamak, beden ve ruh sağlığını geliştirmek, sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmek gibi nedenlerle düzenlendiği Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi Malatya’da büyük ilgi gördü. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde anne ve babalar çocuklarıyla birlikte spor yapmanın mutluluğunu yaşarken, aileleriyle aynı aktivitede yer alan miniklerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Öte yandan çok sayıda ailenin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde renkli görüntülerde ortaya çıktı. Proje sayesinde spora başladıklarını ifade eden aileler, çocuklarıyla birlikte spor yapma imkanını sağladığı için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür etti. Bazı çocuklar ise aileleri ile birlikte ilk kez spor yaptıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Minikler ise anne ve babalarıyla birlikte aynı sporun içinde yer almanın kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade ederek proje için bakanlığa teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

ailespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız