SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Güvenin ve İstikrarın Sembolü Olmuştur"

0
Güncellendi - 2021-08-14 16:38:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı yayımladığı mesajında, AKP'nin 20 yılda Türkiye'ye adeta çağ atlattığını dile getirerek, "AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm İslam Aleminin ve gönül coğrafyamızın umudu, güvenin ve istikrarın sembolü olmuştur" dedi.

Bundan tam 20 yıl önce 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AKP'nin gelinen süreçte Türkiye'yi her alanda en az dört katı büyüttüğünü ifade eden Kahtalı, "Ülkemizin siyasi ve ekonomik büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti mazlumların umudu Türk Milletinin gerçek sesi olmuştur. Girdiği ilk seçimle birlikte milletin güvenini kazanarak göreve başlayan AK kadrolar 'Büyük ve güçlü Türkiye' hedefi ve 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturu ile gece-gündüz demeden büyük bir kararlılıkla ve hizmette sınır tanımayarak ülkemizde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşatmışlardır. 20 yıllık AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz kapatma davalarından e-muhtıralara, 17-25 Aralık operasyonundan gezi kalkışması ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi pek çok saldırıya maruz kalmış ancak milletimizin engin feraseti ve cesaretiyle vesayet odaklarına geçit vermemiştir. Önüne çıkan her engeli Liderimizin dik duruşu ve milletin büyük desteğiyle bir bir aşan AK Parti kadroları imkansız denilenleri başarmış, yıllarca ötelenen ve çözülemeyen sorunların üzerine giderek bu sorunları çözmüş, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmuş, milletimizin yarınlara umutla bakmasını sağlamıştır. Geride kalan 20 yılda pek çok başarıya imza atan AK Parti döneminde ülkemiz adeta şaha kalkmış, ekonomiden, sağlığa, iç ve dış politikadan enerjiye, tarımdan ulaşıma, turizmden insan haklarına kadar pek çok alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atmıştır. Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm İslam Aleminin ve gönül coğrafyamızın umudu, güvenin ve istikrarın sembolü olmuştur" dedi.

AKP'nin bir hizmet hareketi olduğunu belirten Kahtalı, "Milletine gönülden bağlı, ülkesine hizmet etmeyi bir borç bilenlerin bir araya gelerek kurduğu AK Parti bu büyük başarılara tarihte eşine az rastlanır bir lider ve onun yol arkadaşları sayesinde ulaşmıştır. Samimiyet ve tevazuyla ülkesine yıllardır aşkla hizmet eden AK kadrolar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük bir aşkla ülkemize ve Aziz Milletimize hizmet etmeye ilk günkü inanç ve heyecanla çalışmaya, 'Büyük ve Güçlü Türkiye' hedefine azimle yürümeye devam edeceğiz. Partimizin 20. kuruluş yılı vesilesi ile bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma Rabbimden rahmet diliyorum, diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hagi güvenden istikrardan bahsediyorsun bu Hükümete kimsenin güveni kalmamıştır bir kamuoyu araştırması yapın bakmayın kaç kişinin güveni var ne hak ne adelet ne eşitlik hiçbir şey kalmamış siz kendinizi kandırıyorsunuz inşallah 2023 kalmaz seçim daha önce olur bu millet sizden kurtulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Temur (2 yıl önce)
    Belediyeye el altından lise mezunu adam aldırtıyor başka birşey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    2015 den 2020 ye istiktarlı biçimde memur maaşı 25 gr altından 8 gr altına düşmüş. İstikrar dedikleri bu olsa gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Captain Price (2 yıl önce)
    Türk Halkı'ndan başka herkese güven veriyorsunuz özellikle göçmenlere, umarım sel bölgesinde Tefik Göksu'ya verilen tepki sizlerede verilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    bu adamın mecliste Malatya ile ilgili bir sey paylaştıgını görmedim..ne iş yapıyor aceba mecliste bilenınız var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    genelbaşkanı rte gibi birinci derece yakınlarına mesaj veriyor diye düşünüyüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram akgeyik (2 yıl önce)
    evet doğru akp güvenin sembolü ama siz malatya vekilleri değil üsülsüzlük almış başını gidiyor yandaşlara rant sağlama ihale iş arsa daha nicesi size güven kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Cedden rahmet ?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sayın vekil, 20 yıl içinde önemli işler yapıldığı doğrudur.Bunlarıda yapmak yönetenlerin görevidir.Ancak.herşeyden önemlisi ADALET duygusu çok zayıfladı.Bir ülkede hukukun üstünlüğü tesis edilemez ise, geleceğe yönelik umut ve iyimserliği kaybedersiniz.Sanırım bu konudaki AKP’nin zaafları partinin geleceği içinde handikap oluşturacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talihsiz (2 yıl önce)
    Hadi be ordan talanın talihsizliğin adı olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Seni şakacı vekil seniii,sayenizde insan olmayı yaşamayı öğrendikkkk... Kendi kendinize inancınız yokken neyin aklını yaşıyorsunuzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Siz yokken elimizde mızrak arkamızda yaprak bizon avlardık. Buzdolabi yoktu , Bizonları toprağa gömerdik.yalaktan su içerdik ,bardak yoktu. Sizinle marka olup buzdolabı, elektrik ile yeniliklerle tanıştık. Iyiki varsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • yvz (2 yıl önce)
    He he güvenin sembolü inandık tamam ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Ne zannediyorsunuz tüm engellemelere rağmen Geldiği tarih 2002 den bu yana Tayyip gitsin diye içerden ve dışardan kol kola girerek 2012 itibarı ile yapılan ve yaşatılanları Burdan yazmaya gerek yok Bi zahmet girin İnternette araştırın Bunun yanında 2018 in ikinci yarısından sonra başlayan deprem, salgın hastalık, yangınlar, sel felaketleri tüm bunlarıda görerek yorum yaparsanız daha bi gerçekçi olursunuz Bu dava tava tencere davası değil türkün Birliği beraberliği gücü davası Bu dava 100 yıllık bir devlet olmadığımızın Bin yılın üzerinde bir devlet olduğumuzun davası Başta İslam devletleri olmak kaydı ile tüm ezilmiş halkların davası Bu Dava tam bağımsız Türkiye cumhuriyeti davasıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Deprem sel salgın ve felaketleri bağdaştırma sebebinizi anlayamadım. Mesela salgın hastalıkta kendilerine ait olup sattıkları dezenfektanmı,yada işsiz kalıp ekmeğe para bulamazken maskeye verilen paramı yada milletin hakkını dış ülkelere göndermekmi depremde vaadelip yerine getirilmeyen sözlermi,sürekli biz olmasak şu olur bu olur diye algımı..?Sana zahmet sen interneti açta bu ülkenin bunlarla kurulmadığını filan oku.Karnın aç olsa tencere tava davasının kralını yaparsın. 2 yıl beş kuruş cebine girmesin bir işsiz kalda gör. Gözünde canlandır yeter.Aha da bu adamların umrunda değilsin. Hele asgari ücret verilecek de bakalım sayın vekillere hangisi o mecliste kalıyor hangisi dava adamı hangisi tencere tava peşinde hangisi ülke sevdalısı o zaman gör...
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet 5 kahraman türk müteahhite ihale verme davası,vergilerini affetme davası...yeter artik yeter.tüm ekonomi bir elin parmak sayısı kadar kapitalist insana bağlanmış,bu kadar türkiyelisin de neden bu partili iş adamlariniz kamu ile alakali uyuşmazliklar için İngikiz mahkemelerini secti,buna cevap verirsen senin tüm yazdiklarının önünde saygı ile eğilecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Talihsiz (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi ordan türkiyede devletin kurumlarının itibarsizlaştığı beyt-ül malın talan edildiği karşı koyacak iradenin biz olmasak bağımsızlık din elden gidiyor propagandası ile bi taraf olup ehveni şer kabul ederek desteklediği bu ittifak ülkeyi yönetemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogru söyle, ne içtin bunlari yazarken ? Dur tahmin edeyim, ÇAY ile başladin önce... Sonrası malum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    • " türkün Birliği beraberliği gücü davası" ( T büyük yazılır. ) Türkün adını tabelalardan sökenlere en güzel cevap tekrar layık olduğu yere asılarak verildi.
    • " Başta İslam devletleri olmak kaydı ile tüm ezilmiş halkların davası" Irak'ı işgal eden abd askerlerinin sağ salim gitmelerine dua ederek İslam ve mazlum halklar için müthiş katkınız oldu. BOP eş başkanlığı sizde kalsın. Ecevit abd nin para karşılığı askeri olmayı kabul etse ve Irak'a müdahaleyi desteklese ekonomik kriz çıkmaz ve iktidarından olmazdı.
    • "  2002 den bu yana " Bak işte bu süper tespit. Muhterem ortaklarınız ne istedi de vermediniz ? Vatan evlatları Silivri ceza evine atıldığında , paşalar tek tek istifaya zorlandığında " Türkiye bağırsaklarını temizliyor" diyen zatı muhteremi danışman yaptı.
    • " 2018 in ikinci yarısından sonra " yanlış tesbit. 2013 yılı sonundan itibaren ekonomik veriler hep kötüye gitti. Depremin Marmara bölgesinde verdiği zararı internette araştırmaya gerek yok. Yaşadık. Binlerce can gitti. Sanayi bölgesi perişan oldu.
    • "  tava tencere davası " insanların tepkilerini tava , tencere veya şiirle vermesi demokratik bir yöntemdir. Demokratik tepkisini verene " ananı da al git " demek demokrasiyi sindirememektir. Rahmetli Demirel'den öğrenmeniz gereken çok şey var. ( Sağ kanattan örnek gösteriyorum. Ecevit'in nezaketini anlamak uzun sürer )
    • " dava 100 yıllık bir devlet olmadığımızın " bu sözü değerli liderinizin 2012 yılında meclisteki konuşmasında " Osmanlı da K...tan vardı. Sizde buna alışacaksınız " tespitinden mi yola çıkarak söylediniz.
    • " Dava tam bağımsız Türkiye cumhuriyeti davasıdır " Bu sloganı kullanan solcu gençler abd donanmasını protesto ederken sizin abileriniz tarihe " kanlı pazar " olarak geçen saldırıyı yaptı. O saldırıyı yapanlar daha sonra fetö gazetelerinde uzun süre yazarlık yaptı. Bu sloganı kullanmak size hiç yakışmıyor.
    Türkiye bizden önce de vardı bizden sonra da olacak. Zorunlu not : Adı geçen parti liderlerini yasal sınırlar içerisinde siyasi kimliğinden dolayı eleştirdim. Devlet makamı ile kimse üzerine alınmasın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bulut (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Sizi çok uçmuş gördüm .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Vay sizi gidi yandaşlar vay muhakkak sizin bir ranttınız var veya başka birşey içiyorsunuz heryeri toz pembe görüyorsunuz bu durumları görmemek için kör olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Şu gülerin yüze, şu mes'ud ve şen şakrak çehreye bakın hele... Herhalde seçmeni temsilen böyle. Seçmen de mutlu demek ki. 3 yıldır hızla fakirleşmek konusundaki istikrardan bahsediyor sanırım, neşe onun neşesi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Ülkenin ormanları yandı, talana hazır, sel karadenizi vurdu şimdiye kadar 55 kişinin öldüğü belli oldu, 5 milyon suriyeliden kurtulamadan 1 milyon afgan girdi, afrkalısı, şusu busu derken nüfusun onda biri kadar göçmen veya kaçak var, millet perişan, sen neye gülüyon? Partili bir vekil olarak esenlik marketlere tolerans tanımayıp borçlandırıp marketleri de sahiplendin. Keyifler keko anlaşılan. Sürekli millete hakaret ediyorsun. Kimsin sen?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Evet çok istikrarlı şekilde fiyatlar her yıl ikiye katlanıyor 19 yıldır... nasıl olsa kendileri 3-5 maaş alıyor, vatandaş umurunuzda mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Uzayda yasamiyoruz turkiyede yasiyoruz Gercekleri icratlari millet goruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Siz olmasanız dahada güzel olacak emin olun
    0
    0
    Yanıtla