SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti İle MHP Yol ve Dava Arkadaşıdır"

0
Güncellendi - 2021-06-03 20:23:02
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen programa katıldı. Programda Milliyetçi Hareket Partisi ile yol ve dava arkadaşları olduklarına dikkat çeken Başkan Kahveci, bunun nedeninin aynı pencereden aynı manzaraya baktıklarından kaynaklandığını belirtti.

AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve her iki partinin de yönetim kurulu üyeleri katıldı. Cumhur İttifakı'nın pekiştirildiği programda konuşan Başkan Kahveci, bu tür ziyaretlerin yapılan ittifaka değer kattığını ve bu ittifakın temellerinin daha da kuvvetlenmesine yol açtığını belirtti. MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ise yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı olarak bu ülkeye ve bu şehre hizmet için var güçleri ile çaba sarf ettiklerini söyledi.

“AYNI PENCEREDEN AYNI MANZARAYA BAKIYORUZ”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, "Ben sizlere evimize, evinize hoş geldiniz diyorum. Çünkü biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. Aynı pencereden aynı manzaraya bakıp aynı hedeflere yürümek için birlikte yol arkadaşı olduğumuz ve bundan da mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında birlikteyiz hem de yerel yönetimlerde. Siz kardeşlerimizle omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Battalgazi’miz için bir arada ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

“CUMHUR İTTİFAKINI YAŞATMALIYIZ”

Ziyarette, Cumhur İttifakı’nın çok önemli olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan, "Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisine ziyarette bulunduk. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı iç ve dış tehditler hepimizin malumudur. Bu iç ve dış sorunlara karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkemizin geleceğinin ve kaderinin bir rotasıdır. Cumhur İttifakı’nın yaşatılması, korunması ve 2023 hedeflerine ulaşılması için öncelikle birlik beraberliği sağlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAK’I TÜRKİYE’DE ŞAHLANIŞIN ADIDIR”

Yapılan toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “Öncelikle Cumhur ittifakının değerli başkanı ve üyeleri ile bir araya gelmekten onur duyduk. Bu ziyaretler Cumhur ittifakı adına önemli ziyaretlerdir. Cumhur İttifak’ı Türkiye’de şahlanışın adıdır. 2023 hedeflerimiz ve bundan sonraki hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizin her yerinde olduğu gibi Malatya’mız ve Battalgazi’mizde de Cumhur İttifakı’nı koruyacak ve temellerini daha da sağlamlaştıracağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Basri Kahveci Osman Güder'den daha iyi yapar Battalagazi Belediye Başkanlığını. Osman Güder ha var ha yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Bir AKP li İsrail in zulmü altındaki Filistinliler için gösterdiği tepkiyi, Çin zulmü altındaki Uygur Türkleri için göstere biliyormu? Gösteremiyorsa neyin dava arkadaşlığı bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Bir Akp li; Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslümanız diye biliyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Ben anlamadım dava arkadaşım dediğin Türkmilliyetçi, Türkçü, Turancı siz ise BOP cu blücülerle gerdekte ayrıldınız Diyarbakırda meyri meyri diyen katil apo posterlerini taşıyan kardeşlerini ne çabuk sattınız da Milligörüş gömleğini çıkarıp davanızı sattınız da bu sefer mecliste koltuk deyneği lazım da ne olduğunu anlamadığımız beka beka diyen başındaki kişinin neyi ne için söylediğini anlamadığımız hangi güç birbirlerine aşkla bağladı. Birbirlerine söylediği O kadar argo kelimeler varken birbirinin yüzüne nasıl bakıyorlar. Biz diyoruzki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Sizlere Menfaat dava arkadaşlığı hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Doların euronun sahlanisindan mi bahsediyoruz. Biz birşey anlamadık. Bir zamanlar ne zurrüyet kaldı ne adap şimdi ne oldu onu izah edin millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Nasıl olacak o Türk Milliyetçiliğini ayaklarınızın altına alacaksınız Ayasofya’dan bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e kafir diyen din tüccarına sesiniz çıkmayacak şivan perverle elele tutuşup megri megriyi söyleyeceksiniz Diyarbakır da zaten Osmanlı’da bu bölgenin adı kürdistandı diyeceksiniz bop un eşbaşkanı olacaksınız vs. vs.vs. ondan sonrada dava arkadaşı olacaksınız öylemi !
    0
    0
    Yanıtla