SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Milletle Yürüyor"

0
Güncellendi - 2021-01-23 20:18:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’nin hakaretten medet uman bir parti haline geldiğini öne sürerek, “AK Parti milletle yürüyor, vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur diyor. CHP ise sanatçı, işçi, çiftçi, öğretmen, asker, polis kim varsa herkese hakaret etmekten çekinmiyor” dedi.

İlk olarak AKP Arguvan ilçe teşkilatını ziyaret eden Çalık, AKP kadroları olarak her zaman icraat yapmanın, hizmet üretmenin, eserler kazandırmanın peşinde koştuklarını belirterek, “AK Parti milletin partisidir, milletle yürüyen partidir ve dinamik bir teşkilata sahiptir. AK Parti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye, ekonomiden tarıma birçok alanda dev yatırımlarına devam etmektedir. Biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görüyoruz” dedi.

Çalık, CHP’nin hakaretten medet uman bir parti haline geldiğini belirterek, “AK Parti’miz ise milletle birlikte vesayetçilere, hainlere ve darbecilere dur diyen bir partidir. CHP ise sanatçı, işçi, çiftçi, öğretmen, asker, polis kim varsa herkese hakaret etmekten çekinmeyen partidir” diye konuştu.

Çalık, AKP’nin en büyük reformları gerçekleştirdiği alanlarının başında sağlığın geldiğini belirterek, Arguvan ilçesine 4,5 milyon lira maliyetli Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve aynı binada 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu kazandırdıklarını kaydetti. Milletvekili Çalık, 174 bin dekar araziyi suya kavuşturacak Arguvan Yoncalı Barajı ile isale tünelinde yapım çalışmalarının devam ettiğini ve ilçeye okullardan sentetik çim sahaya, afet konutlarına kadar bir çok alanda yatırımda bulunduklarını söyledi.

Çalık daha sonra Arguvan Kaymakamı Gökhan Dolaş'ı da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • berk (3 yıl önce)
    sayın vekil 32 yıldır vagon fabrikası boştu dedin kızılaya verdin 32yıl önce sen Adalet Partisinde . sonra anavatan partisinde değilmiydin sizinle yola çıksam yolds kalırım
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    millete yürüyor akp doğru 5 kğ ayçiçek yağı marketlerde 80 tl trend yolda 102 tl geçen ayda markette 59 tl idi bu bir örnek yanlızca bunları benmi kontrol edecem
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    O nasıl bir yürümek sayın önzur hanım.maşallah hiç yorulmadınız.4 dönemdir iyi yürüdünüz.sizinle yola çıkanlar yolda kaldı ama siz hep yürüdünüz.iyi yürümeler
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Aynen beraber yuruyoruz.ama hangi yolda
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeref (3 yıl önce)
    19 yıldır ak parti iktidar da ve her seçim de bu şehir de %69'dan aşağı oy almaz ama ne hikmetse MALAYAY,ya BİR ÇEVRE YOLU YAPILAMADI yazıklar olsun. Hala oturmuş laf kalabalığı yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Murat (3 yıl önce)
    Ak parti millete yuruyor hep boyle iddiali sloganlar duysam muteahhit mehmet cengiz bey aklima geliyor !
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (3 yıl önce)
    Şaka gibisiniz komple ...milleti aptal zannediyorsunuz ama öyle değil her şeyin zamanı var elbet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Walla doğru demiş arabam yok YÜRÜYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Milletle yürüdüğü belli. Mehmet cengiz limak kalyon inşaat vb eger millerse söylenecek söz yok.
    0
    0
    Yanıtla