SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ ESO'da Şahin Yeniden

0
Güncellendi - 2022-01-24 02:09:21
Akçadağ ESO'da Şahin Yeniden
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Fatih Şahin (fotoğrafta sol başta), tek liste ile güven tazeledi. 

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2022 yılı genel kurulu Akçadağ Öğretmenevi’nde yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Esnaf Odası Başkanları, Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Battal Yardımcı, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri  ve oda üyeleri katıldılar.  

Mevcut başkan Fatih Şahin’in tek liste ile yeniden aday olarak başkan seçildiği genel kurulda Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kuruluna Mehmet Ülger, Erdoğan Kargun, Mustafa Akgedik, Haydar Kaya, Atıf Bozkurt ve Kaffar Işıkgil seçilirken, Denetim Kuruluna da Mehmet Fatih Cömert, Mulla Ali Kadem ve Ergün Güde getirildi. 

Genel kurulda ilçe esnaflarına ve odaya verdiği destek ve katkılardan dolayı Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e ve Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya teşekkür plaketleri takdim edildi. 

Genel kurula katılan misafir ve üyelere Akçadağ Pilavı ikramı yapıldı. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Pilava devam
    %0
    %100
    Yanıtla