SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Cami Temeli Atıldı

0
Güncellendi - 2021-09-19 01:17:23
Akçadağ'da Cami Temeli Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ İlçesi’nde, “Hazreti Hamza Cami”nin temeli törenle atıldı.

İlçenin Doğu Mahallesi Bozgedik mevkiinde yapımına başlanılan “Hazreti Hamza Cami” inşaatı temel atma törenine, İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Belediye Başkanı Ali Kazgan, İlçe Jandarma, Emniyet ve Müftülük yetkilileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar sonrası Allah için kurban kesilerek ilk harcın atılması için butona basıldı.

İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, camilerin önemine temas etti. Böçkün, “Allah’ın Evi olarak kabul ettiğimiz camilerimizin manevi ihtiyaçlarımızın karşılanmasındaki önemi büyüktür. Kutsal mekanlarımızın hem bu manevi ihtiyaçların karşılanmasında hem de toplumumuzdaki hoşgörü ve birliktelik duygusunun arttırılasında çok önemli bir yeri vardır” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Millet aş, iş bekliyor. Millet açlık sınırında yaşıyor. Çocuklar yeterli eğitim bekliyor. Benim çocuğum 45 kişilik sınıfta eğitim görüyor, görebiliyorsa. Üniversite öğrencileri yurt bulamıyor. Dünyanın her bir yeri Allahın evidir. Sadece camiye hapsedilemeyecek kadar büyüktür. İnançlarımızı hapsetmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    cami kadar önemli bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Hocam okul yok okul
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Maşallah Akçadağ için büyük bir eksiklik tamamlanmış oldu böylelikle ellerinize sağlık off offf
    0
    0
    Yanıtla